Evenimentul Zilei > Sport > De ce s-a despărțit Simona Halep de Darren Cahill? A spus-o clar: el a fost vinovat
De ce s-a despărțit Simona Halep de Darren Cahill? A spus-o clar: el a fost vinovat

De ce s-a despărțit Simona Halep de Darren Cahill? A spus-o clar: el a fost vinovat

Simona Halep a uimit lumea tenisului cu anunțul despre despărțirea de antrenorul Darren Cahill și la cinci zile distanță de acel moment s-a decis să dezvăluie care au fost motivele din spatele deciziei.

Jucătoarea de tenis clasată pe locul 15 WTA a infirmat astfel informațiile care indicau o ruptură din cauza salariului prea mare încasat de Darren Cahill. Partea financiară a colaborării lor nu a fost deloc o problemă pentru Simona Halep.

Altele au fost motivele și mai trebuie spus că ele au legătura cu despărțirea temporară din 2018, când Cahill a anunțat-o pe Simona că are alte priorități. De data aceasta, antrenorul australian a simțit că s-a ajuns într-un punct mort al relației lor profesionale.

Și nu din cauza colaborării propriu-zie, ci pur și simplu din cauză că pandemia i-a afectat programul și timpul petrecut alături de familie. Iată ce a spus Simo despre acest aspect foarte important pentru tehnician.

„Au fost şase ani frumoşi, plini, doar că relaţia profesională s-a întrerupt, a fost un an greu cu pandemia, el nu a ajuns acasă deloc în nouă luni. Acum trebuia sa stea pentru off-season. Cred că s-a uzat puţin relaţia profesională şi am hotărât de comun acord să ne oprim.

Imagini incredibile cu imperiul Simonei Halep. A mai inaugurat un hotel de lux. Cât costă o noapte de cazare. FOTO

Simona Halep: A ajuns la sfârşit relaţia

A ajuns la sfârşit relaţia, mi-a parut rău, am avut un gol în stomac, la fel şi el, dar suntem prieteni foarte buni şi mă bucur că am avut ocazia să câştig un prieten″, a declarat Halep, conform Telekom Sport.

Altfel, campioana de la Roland-Garros și Wimbledon s-a referit și la posibilitatea ca fostul ei antrenor să colaboreze cu Emma Răducanu, care s-a impus recent la US Open.

„Mi se pare o variantă bună pentru Darren Cahill. Emma este o fată extraordinară, are un potenţial mare pentru a câştiga şi alte turnee de Grand Slam. Cred că Darren se va odihni puţin și apoi cred că va fi cu altcineva.

Oricum, nu cred că vom fi vreodată adversari, vom rămâne prieteni pentru totdeauna″, a mai spus Simona Halep.

Amintim că la 22 septembrie, doamna Halep-Iuruc a postat următorul mesaj: „După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună.”

cahill-SIMONA HALEP

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: