De ce poartă Volodimir Zelenski doar tricouri kaki. Ținutele sale sunt foarte bine gândite

De ce poartă Volodimir Zelenski doar tricouri kaki. Ținutele sale sunt foarte bine gândite Volodimir Zelenski mulțumește României pentru ajutorul militar. Sursa foto: Ukrainean PRESIDENTIAL PRESS SERVICE

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, poartă doar tricouri kaki de la începutul războiului, iar un celebru creator de modă a dezvăluit de ce acesta nu mai este îmbrăcat la costum, așa cum sunt ceilalți lideri.

Alexandru Ciucu, unul dintre cei mai cunoscuți creatori români de modă, a explicat de ce președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a ales să poarte doar tricouri kaki de la începutul războiului. „Ne-am obișnuit să-l vedem pe Zelenski în acel tricou de culoare kaki, de proveniență militară. A fost extrem de inspirat când a ales această vestimentație, din ziua în care țara sa a fost atacată, fiindcă și în acest fel a spus lumii întregi povestea agresiunii la adresa sa și a poporului său”, afirmă Alexandru Ciucu.

El a mai declarat că Volodimir Zelenski încearcă să transmită un mesaj puternic prin ținuta lui și să arate că țara sa trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Creatorul de modă a spus că liderul Ucrainei nu va mai purca costum până când războiul nu se va termina.

Demisie de răsunet la vârful Raiffeisen Bank International. Zelenski a declarat firma de leasing drept „complice al Rusiei”

Sursa foto: Administratia Prezidentiala

„Ceea ce ne arată Volodimir Zelenski prin codul său vestimentar cu totul aparte a fost nu doar o alegere bine gândită și fără precedent, dar cu un impact extraordinar asupra oricărui om. Exemplul lui, nemaiîntâlnit până acum, vorbește despre un om care în ciuda situației dificile cu care se confruntă, e gata de acțiune. Ținuta sa, parțial cazonă, parțial sportivă, indică că are situația spre control, în fiecare zi! Și, mai ales, știe ce are de făcut! Acesta este principalul mesaj pe care ni-l transmite și nouă, celor care nu suntem implicați în acțiunile militare respective”, adaugă același creator de modă.

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce nu poartă Zelenski costume elegante

Dacă Zelenski ar fi purtat un costum elegant, ca ceilalți președinți, nu ar fi fost luat în serios, potrivit creatorului de modă. El a mai spus că eleganța și războiul nu au absolut nimic în comun și că acesta este motivul pentru care liderul Ucrainei a ales tricouri simple kaki.

„Dacă ar fi purtat un costum de culoare neagră sau bleumarin sau orice nuanță închisă, mesajul său nu ar fi fost la fel de puternic. Fiindcă costumul de obicei e legat de altfel de evenimente, nu cele privind războiul. Eleganța și războiul nu au absolut nimic în comun! Ar fi nenatural să-l vedem apărând altfel în public. Și fac pariu că nu va mai îmbrăca costumul până când situația nu va reveni la normal, în țara sa!”, ne-a mai declarat Alexandru Ciucu pentru Impact.ro.