De ce n-au prieteni la Steaua fraţii Costea

De ce n-au prieteni la Steaua fraţii Costea

Cristi Bora, antrenorul care l-a descoperit pe Mihai Costea, ştie de ce acesta şi fratele lui au probleme de adaptare.

Fraţii Mihai şi Florin Costea nu au dat randament de când au venit la Steaua, dar au compensat prin desele ieşiri în decor, care au dinamitat atmosfera în vestiarul "roş-albaştrilor".Tehnicianul Ilie Stan a recunoscut că integrarea fraţilor Costea îi dă dureri de cap.

Cristi Bora, antrenorul care l-a descoperit pe Mihai, dar care-l cunoaşte foarte bine şi pe Florin, le-a transmis celor doi jucători-problemă să-şi bage minţile în cap, deoarece la Steaua nu mai pot face ce le trece prin cap, aşa cum se întâmpla la Universitatea Craiova.

"Sunt capricioşi, dar valoroşi"

Ne puteți urmări și pe Google News

Tehnicianul este convins că fraţii Costea vor deveni esenţiali pentru gruparea "roş-albastră" doar dacă vor înţelege că la Steaua nu ei sunt cei care "taie şi spânzură".

"Sunt doi fotbalişti cu potenţial. Au sclipiri şi au arătat asta. Sunt capricioşi, dar valoroşi. Toţi jucătorii mari sunt capricioşi. Ei trebuie să înţeleagă însă că la Steaua în vestiar este altceva decât la Craiova. La Steaua toţi jucătorii sunt egali, acolo nu se mai învârte totul în jurul lor. Trebuie ca Mihai şi Florin să se integreze rapid. Eu cred că Ilie Stan ştie ce are de făcut pentru a ţine lucrurile sub control", ne-a spus Bora, cel care l-a descoperit şi pe Raul Rusescu, un alt atacant din lotul Stelei.

Antrenorul vâlcean crede că tentaţiile Bucureştiului sunt o piedică în calea unui jucător venit din provincie. "Sunt multe exemple de fotbalişti care nu au rezistat şi şi-au pierdut capul. Nu cred că va fi cazul celor doi fraţi Costea. Sunt băieţi cu capul pe umeri. Florin are o relaţie stabilă. Şi eu am auzit că ar vrea să se însoare (n.r. - cu handbalista Ada Nechita de la Oltchim). Mihai văd că a început să apară prin tabloide şi nu e bine", ne-a mai spus Bora. Citiţi şi:

  • Gigi Becali vrea să îl distrugă pe Florin Costea
  • Gigi Becali îi face program de sex lui Mihai Costea
  • Costea I, amendat cu 10% din salariu