Evenimentul Zilei > Politica > De ce îl susține Rareș Bogdan pe Florin Cîțu? Pentru că „Nu face jocuri de culise”
De ce îl susține Rareș Bogdan pe Florin Cîțu? Pentru că „Nu face jocuri de culise”

De ce îl susține Rareș Bogdan pe Florin Cîțu? Pentru că „Nu face jocuri de culise”

Nu mai este un secret că Rareș Bogdan s-a declarat un susținător înfocat al lui Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL. În acest sens a explicat ce apreciază la premier şi de trebuie să câștige șefia partidului.

În opinia lui Rareș Bogdan, premierul Florin Cîțu nu va deschide ușa foștilor membri ai PSD sau ALDE, dacă va fi președinte al PNL.

Şi continuă: „Este un pro-american și un pro-occidental convins, un om care nu face jocuri de culise care nu merge pe e bine și așa sau pe spălarea unora din PSD sau din ALDE pentru a intra pe niște poziții publice doar pentru că o mână spală pe alta și amândouă spală fața”, declarat Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan: Florin Cîțu, este un liant între conservatorism și progresism

Rareş Bogdan a mai subliniat faptul că „este nevoie de o reîmprospătare în PNL, e nevoie de un stil mai puțin protocolar, de un stil direct. Este un liant între generații Florin Cîțu, este un liant între conservatorism și progresism”, a declara europarlamentarul al un post de televiziune.

„Eu cred că pentru România și PNL, Florin Cîțu este soluția, un om care lucrează în echipă, în niciun caz nu este un autocrat și acest lucru este foarte important. Și mai ales, este un om care să poarte dușmănii și care să ducă războaie”, a subliniat europarlamentarul PNL la B1TV.

Ludovic Orban este cel care l-a susținut pe Rareș Bogdan să deschidă lista la europarlamentare

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat de jurnaliști dacă se simte trădat de Rareș Bogdan, cel pe care l-a susținut să fie cap de listă pentru europarlamentare, iar acum, arată că îl susține la funcție de președinte al PNL pe Florin Cîțu.

Ludovic Orban: „Este opțiunea fiecărui membru al PNL. Știți foarte bine că Rareș Bogdan a avut anumite declarații nu foarte prietenoase la adresa mea și orice observator atent se putea aștepta la asta. Dar, deocamdată, a fost într-o poză”, a spus Ludovic Orban.

Rareş Bogdan a reacționat imediat

„Eu nu am trădat pe nimeni! Eu am venit în PNL, nu am venit pentru un om sau adus de un om. Eu am venit în PNL și cred că PNL are nevoie de o reîmprospătare, deci nu cred că este corect să se spună că am trădat pe cineva. Nu am trădat pe nimeni, am rămas liberal și voi rămâne liberal. Oricum, se va încheia acest periplu de patru luni de zile de bătălie internă, pe care eu sper foarte sincer să se desfășoare cu armele corecte, fără atacuri la persoane. Avem responsabilitatea guvernării, în primul rând. Nu ne putem juca cu România, bătălia electorală pe care o avem de dus este abia peste trei ani de zile”, a spus Rareș Bogdan

Şi continuă: „Nu știu ce a vrut să spună domnul Ludovic Orban. Îi mulțumesc pentru cuvinte. Nu a făcut decât să recunoască o chestiune vizibilă, atunci când eu am venit în PNL și m-am implicat, am energizat partidul, aducând patru-cinci, nu știu câte procente, cu siguranță un procent am adus. Și lucrul acesta s-a văzut”, a mai spus europarlamentarul la Antena 3.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: