De ce a dispărut Andreea Esca de la PRO TV. Clipe cumplite pentru faimoasa prezentatoare. „M-a durut foarte tare”

De ce a dispărut Andreea Esca de la PRO TV. Clipe cumplite pentru faimoasa prezentatoare. „M-a durut foarte tare”

Andreea Esca nu și-a făcut apariția la pupitrul știrilor ProTV, iar fanii s-au întrebat dacă vedeta a fost dată afară sau dacă a demisionat. Prezentatoarea a recunoscut că se confruntă cu mai multe probleme, dar că nu și-a pierdut speranța.

Andreea Esca, una dintre cele mai îndrăgite și longevive prezentatoare din România, a lipsit de la pupitrul știrilor ProTV, iar mulți fani au crezut că moderatoarea a plecat de la trustul care a făcut-o faimoasă. Aceasta a recunoscut că se confruntă cu unele probleme de sănătate și că a luat o pauză.

Vedeta se află în repaus vocal din cauza problemelor de sănătate. Andreea Esca a mai declarat că a luat mai multe tratamente, dar că nu și-au făcut efectul și răceala a reapărut. Cu toate astea, ea a mărturisit că nu poate lua o pauză prea lungă de la știrile PRO TV.

„Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip ‘pe vechi’: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare.”, le-a explicat Andreea Esca fanilor ei, pe InstaStories, în urmă cu puțin timp.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai greu moment din viața Andreei Esca

Andreea Esca are un succes formidabil pe plan profesional, dar drumul ei nu a fost ușor. Prezentatoarea a povestit că a fost trădată de mulți colegi de breaslă și că a putut să-i înțeleagă nici în ziua de astăzi.

Sursa foto: EVZ

„M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată. N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa…”, a spus vedeta.

Cu toate astea, vedeta a declarat că i-a uitat pe toți care i-au făcut rău. „Sunt oameni care mi-au făcut diverse lucruri foarte rele, iar eu uit complet, chiar uit. Adică în așa fel funcționează mintea mea încât mă întâlnesc cu cineva și încep să vorbesc, apoi altcineva îmi spune: „De ce vorbești cu persoana aceasta, nu-ți duce aminte ce a făcut? Nu, chiar nu-mi aduc aminte. E un sistem de autoapărare care m-a făcut să pot să rezist atâta vreme. Și mai e ceva: cu vârsta, am devenit mult mai tolerantă, pentru că am trecut prin situații și experiențe care m-au făcut să nu mai judec”, a explicat Andreea Esca.