Evenimentul Zilei > Social > De câte minute are nevoie Denise Rifai pentru a fi mulţumită? Nu oricine poate
De câte minute are nevoie Denise Rifai pentru a fi mulţumită? Nu oricine poate

De câte minute are nevoie Denise Rifai pentru a fi mulţumită? Nu oricine poate

Una dintre cele mai frumoase şi incisive prezentatoare tv din România, Denise Rifai, va debuta curând la Kanal D, cu emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Conform unui comunicat de presă, producţia începe la data de 6 octombrie şi are un format pe greii de la Kanal D mizează cu încredere.

Înainte de prima ediţie care fi difuzată marţi, la ora 23:00, producătorii au divulgat câteva dintre ingredientele emisiunii.

Astfel, telespectatorii şi cei care o apreciază pe Denise Rifai vor vedea cum vedete din domenii diverse trebuie să răspundă zecilor de întrebări în doar câteva minute.

Două minute pentru un răspuns

„40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiunea în care celebra jurnalistă Denise Rifai se va afla față în față cu celebrități din diverse domenii de activitate, într-o serie de interviuri memorabile, va fi difuzată începând din 6 octombrie, în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D.

Invitatul fiecărei ediții va răspunde celor 40 de întrebări vizând clarificarea unor aspecte ale vieții sale profesionale sau personale, ce au ținut, în trecutul îndepărtat sau recent, primele pagini ale publicațiilor.

Pentru fiecare dintre întrebări, acesta va avea la dispoziție două minute pentru a răspunde”, arată sursa citată

Actori, cântăreți, politicieni, vedete tv

Indiferent că sunt actori, cântăreți, politicieni, oameni de televiziune sau medici, invitații care vor ajunge în emisiune vor trebui să fie sinceri.

„Cei din fața micilor ecrane vor avea, astfel, ocazia să afle lucruri nespuse până acum și să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de realitate asupra fiecărui invitat aflat în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai”, transmite kanald.ro.

Pentru prezentatoarea emisiunii va conta că de-a lungul carierei sale a intervievat numeroase personalităţi.

Toamna a adus-o pe Rifai la Kanal D

Înaintea acestui anunţ, mai-marii de la Kanal D informaseră publicul că Denise Rifai are o experiență bogată în media şi a trecut prin toate etapele formării

Până să ajungă o jurnalistă de succes, ea fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator, moderator și realizator de emisiune de știri și talk-show.

„Timp de aproape 9 ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnaliști și moderatori de la Realitatea TV.

A realizat interviuri cu cele mai importante figuri ale scenei publice românești și a ținut de multe ori primele pagini ale ziarelor prin temele lansate în spațiul public.

Denise Rifai este acum este pregătită de o nouă provocare și spune că telespectatorii o vor regăși la fel de incisivă și pregătită pentru a le oferi experiențe memorabile și relevante în față micului ecran”, a mai transmis Kanal D despre noua vedetă a postului.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: