Evenimentul Zilei > Politica > Denise Rifai, avertisment dur pentru Guvern: „Doar Bunul Dumnezeu ne apară!”
Denise Rifai, avertisment dur pentru Guvern: „Doar Bunul Dumnezeu ne apară!”

Denise Rifai, avertisment dur pentru Guvern: „Doar Bunul Dumnezeu ne apară!”

Alegerile locale, programate pentru finalul săptămânii viitoare, pe 27 septembrie, ar trebui amânate din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

De această dată, solicitarea de amânare a alegerilor nu a mai fost formulate de vreunul dintre politicienii opoziției, ci de jurnalista Denise Rifai.

Într-o postare publicată pe rețelele de socializare, Denise Rifai a arătat că scrutinul electoral programat pentru finalul săptămânii viitoare ar trebui amânat din cauza numărului mare de noi cazuri de COVID-19 care se înregistrează în fiecare zi.

Într- postare pe Facebook, moderatoarea TV a transmis, un mesaj dur pentru responsabilii Guvernului Ludovic Orban.

„Eu când spuneam că alegerile trebuiau amânate!!!! Tare sunt curioasă  cam care va fi prezența la vot! Tare curioasă! :))))”, a scris Denise Rifai în mesajul destinat Guvernului.

Potrivit spuselor sale, și școlile ar fi trebuit închise în această perioadă, indiferent de riscuri și de costurile pe care le-ar presupune o asemenea decizie.

„Iar școlile trebuiau Închise. Cu toate riscurile și costurile susținute, în parte, și de statul român! Ar fi una din acele Cheltuieli realmente necesare și cu efecte vizibile! Plus anumite sectoare care ar trebui și ele, parțial, susținute. Bătălia cu Covid-19 va fi una lungă și grea!”, a anticipat jurnalista.

Denise Rifai a mai precizat că ne așteaptă un nou sezon de gripă, iar spitalele sunt pline și medicii care ar trebui să-i îngrijească pe bolnavi sunt epuizați.

„Avem în față un anotimp rece, un sezon de gripă ce va începe, spitale deja pline și un număr fix de medici, deja epuizați. Și suntem totuși acea țară, în care doar s a furat, de peste tot, în ultimii 30 de ani. Doar Bunul Dumnezeu ne apară! Cât despre Mulțumiri, toate toate merg înspre sectorul medical!”, a scris Denise Rifai în mesajul pe care l-a postat pe Facebook.

Alegerile locale sunt programate pentru săptămâna viitoare, pe 27 septembrie, iar cu acest prilej vor fi aleși viitorii primari, președinți de consilii județene și consilieri care ne vor reprezenta la nivelul localităților și județelor pentru următorii patru ani.

În ultimul timp, mai multe formațiuni politice din opoziție au cerut ca alegerile locale să fie amânate, invocând tocmai numărul mare de cazuri de infectări cu noul coronavirus. Măsura a fost respinsă de premierul Ludovic Orban care a susținut ca scrutinul să se țină la termenul stabilit.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: