Evenimentul Zilei > Monden > De Andreea Mantea nu se lipește măritișul
De Andreea Mantea nu se lipește măritișul

De Andreea Mantea nu se lipește măritișul

La aproape un an, fiul Andreei Mantea îşi surprinde zilnic mama cu gesturi simpatice.

De curând, puştiul a încercat să intre în televizor pentru a fi alături de ea. „David e un copil extraordinar şi centrul universului meu! Orice mamă gândeşte aşa despre propriul ei copil, dar simt că al meu e cel mai bun copil din lume! Face tot felul de năzbâtii şi este delicios în momentele în care mă vede la TV. Strigă după mine şi vrea să între şi el în televizor. Îşi imaginează că sunt la un pas”, povesteşte prezentatoarea. Andreea a recunoscut și că va fi „o soacră vigilentă”.

O nouă emisiune

În vacanța emisiunii Wowbiz, Andreea Mantea şi Bursucu (Adrian Cristea) se pregătesc de nuntă cu dar. Ei vor prezenţa în curând, la Kanal D, emisiunea „Se strigă darul!”, un show prin intermediul căruia îndrăgiţii prezentatori vor fi alături de tineri însurăţei în cea mai frumoasă zi a vieţii lor.


„Deocamdată voi juca la nunţile altora. Acum singurul bărbat din viaţa mea e David!”


„Vom fi alături de tinere cupluri în cele mai fericite momente ale vieţii lor, vom asista, dar ne vom şi implica în spectacolul tradiţiilor de tot felul, vom aduna cât mai multe daruri pentru miri şi mirese! Vom sta de vorbă cu rudele şi prietenii mirilor, vom trage cu ochiul când se găteşte lumea pentru marele eveniment, vom intra în bucătării să vedem ce preparate urmează să facă deliciul mesenilor. Întrebată dacă e vreo şansă să se „molipsească” la nuntă și să o vedem mireasă, Andreea a răspuns grăbită: „Deocamdată voi juca la nunţile altora. Acum singurul bărbat din viaţa mea e David!”. Andreea a adăugat apoi că „Paştele îl vom petrece în familie, mama ne va răsfăţa cu tot felul de bunătăţi! Evident că o voi ajuta şi eu. Abia aştept să miroasă în toată casa a cozonaci!”.