Evenimentul Zilei > Monden > Daniela Crudu, poziții de infarct pe plajă. Bărbații au luat pauză de la orice activitate
Daniela Crudu, poziții de infarct pe plajă. Bărbații au luat pauză de la orice activitate

Daniela Crudu, poziții de infarct pe plajă. Bărbații au luat pauză de la orice activitate

Fosta asistentă TV i-a răsfățat viziual pe colegii de plajă de la Mamaia.

Considerată a fi una dintre cele mai sexy femei din România, Daniela Crudu a făcut senzație în weekend la mare. Fosta asistentă TV a mers pe o plajă din Mamaia, alături de sora ei, și în mod normal a atras privirile curoșilor care s-au nimerit să-i fie prin preajmă. Vedeta a purtat un costum albastru cu buline, care a aprins imaginația bărbaților.

Grijule, Daniela Crudu s-a uns judicios cu loțiunea care avea scopul de-a o proteja de razele soarelui. Apoi, a mers la barul de pe plajă, pentru a se răcori cu o bere. La un moment dat, Daniela Crudu și sora ei au fost abordate de doi bărbați, față de care fetele au avut o atitudine afabilă. S-a înfiripat o mică discuție și au apărut câteva zâmbete, conform wowbiz.ro.

Daniela Crudu a fost implicată într-un mare scandal, la începutul anului, după ce fosta asistentă TV a fost bătută de croatul Seco Dubravko, iubitul ei de la acea vreme. „Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor așeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, spunea la vremea respectivă Ana Crudu, sora Danielei, conform wowbiz.

„Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, mai povestea Ana Crudu.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: