Deşi cariera de asistentă TV s-a încheiat, Daniela Crudu nu se poate plânge că îi merge prost. Bruneta beneficiază de numeroase contracte de imagine, iar în weekenduri este chemată în cluburi pentru a încinge atmosfera şi imaginaţia bărbaţilor. Toate acestea, în schimbul unor sume frumuşele de bani. Recent, Daniela Crudu a fost invitată într-un renumit club din Botoşani, unde a reuşit să facă show. Şi nu numai! Bruneta i-a luat minţile unui tânăr în compania căruia s-a distrat toată noaptea.

Cei doi au făcut fotografii împreună şi au râs toată seara. Ea l-a ţinut strâns lângă ea, iar el nu a părut deranjat de atenţia acordată, ba chiar a fost pe aceeaşi lungime de undă cu ea. 

Sursă foto: Botosaneanul.ro

Daniela Crudu şi-a început viaţa sexuală la 16 ani cu un bărbat cu 17 ani mai în vârstă decât ea. Este vorba despre afaceristul Bogdan Defta, sau Mucifer, cum i se spunea prin oraş, bărbatul care a ţinut-o în puf în casa lui din Buftea şi i-a dărui un BMW Seria 5, de peste 50.000 de euro. În palmaresul amoros ei intră şi celebrul afacerist Ioan Neculaie (60 de ani), alias ”Berlusconi de Braşov”,  pe care-l vizita în 2011, nu cu taxiul, ci cu elicopterul. Cel puţin asta a reieşit din fotografiile publicate de Daniela însăşi, pe Facebook, scrie botosaneanul.ro.

Deşi nu este milionar, Mihai Costea, alias Nilă (29 de ani), poate fi trecut şi el pe lista bărbaţilor cu bani. În 2014, fotbalistul încasa de la echipa Steaua un salariu lunar de 15.000 de euro. Astfel, lui Nilă nu i-a fost greu să-i satisfacă Danielei capriciile de divă: bijuterii, vacanţe scumpe, haine. Idila s-a încheiat însă în urmă cu trei ani. Ultimul bărbat de care Daniela s-a ataşat a fost Radu Maricuţa, dar dragostea lor nu a ţinut orea mult, mai scrie sursa citată.