Evenimentul ZileiActualitateVIDEO. Agresiune în Suceava. Activistul Daniel Bodnar atacat de posibili hoți de lemne

VIDEO. Agresiune în Suceava. Activistul Daniel Bodnar atacat de posibili hoți de lemne

VIDEO. Agresiune în Suceava. Activistul Daniel Bodnar atacat de posibili hoți de lemne
Activistul Daniel Bodnar a fost agresat miercuri seara de un grup de posibili hoți de lemne, în vreme ce urmărea un transport suspect. Indivizii au blocat șoseaua și au început să-l înjure și să lovească în mașina acestuia.

Daniel Bodnar, (foto Facebook) unul dintre cei mai implicați activiști de mediu din zona Suceava a fost atacat de un grup numeros de indivizi, posibili hoți de lemne.

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost blocat în trafic, miercuri seara, de un grup numeros de indivizi. Incidentul a avut loc în zona localității Poiana Micului. Activistul a fost înconjurat de mai multe mașini. S-a întâmplat la scurtă vreme după ce a făcut o sesizare cu privire la un transport suspect de bușteni. Evenimentul a fost filmat, iar imaginile au fost postate pe internet.

În clipul filmat se pote observa cum mașinile blochează șoseaua, unele fiind puse chiar perpendicular pe axul drumului. Totul pentru a-l împiedica pe Daniel Bodnar să treacă mai departe.

Odată ce mașina acestuia a fost oprită, mai mulți indivizi au coborât și au început să-l injure și să-l amenințe pe tânărul activist. Unii, mai cu tupeu au început să lovescă cu pumnii în caroserie. Indivizii purtau glugi și măști pe figură pentru a nu fi recunoscuți pe filmare.

Daniel Bodnar atacat de posibili hoți de lemne

Daniel Bodnar este unul dintre cei mai implicați activiști de mediu în combaterea furtului de lemne din pădurile Moldovei. Activistul de mediu încearcă de multă vreme să oprească tăierile ilegale de lemne. El şi-a propus să urmărească toate transporturile mari din zona lui.

Pe cale de consecință a avut de multe ori de suferit din cauza celor care se ocupă cu furtul de lemne. De-a lungul vremii, Daniel Bodnar a fost atacat, în mai multe rânduri, de indivizi care se ocupă cu tăierile ilegale din zonă.

Pe de altă parte, autoritățile au demarat mai multe controale în zonă, la sesizările sale, însă, suspect, nu au descoperit mai nimic în neregulă.

Tăierile ilegale continuă, iar cunoscutul activist de mediu se confruntă în continuare cu toporatorii ilegali. El își postează filmele și informațiile despre transporturile suspecte din pădure, pe rețelele de socializare.


Accesează: