Evenimentul ZileiActualitateScandal monstru la Ocolului Silvic Moldovița. Hoții de lemne și-au făcut propria lege. S-a lăsat cu bătaie

Scandal monstru la Ocolului Silvic Moldovița. Hoții de lemne și-au făcut propria lege. S-a lăsat cu bătaie

Scandal monstru la Ocolului Silvic Moldovița. Hoții de lemne și-au făcut propria lege. S-a lăsat cu bătaie
După ce tatăl pădurarului care a demascat tăierile ilegale de arbori din pădurile ce aparțin Ocolului Silvic Moldovița, hoții au ieșit la atac și l-au rupt în bătaie pe acesta.

Colegii pădurarului au fost supărați că nu mai pot face bani din tăieri ilegale, motivând că nu rezistă să supraviețuiască din salariu.

Astfel, după ce a fost linșat de agenții economici care l-au acuzat că a denunțat neregulile din zonă, situația lui Răzvan Cenușă a continuat să fie una pe muchie de cuțit .

În cele din urmă s-a trecut, pe mâinile agresorilor a intrat tatăl lui Răzvan Cenușă, Pe Mugurel Cenușă au tăbărât acum chiar colegii lui, pădurari angajați la Ocolul Silvic Moldovița.  Coordonați de șeful de pază și protecție Eross Iozsef, aceștia i-au aplicat bătrânului o corecție soră cu moartea.

Mugurel Cenușă a fost bătut crunt de agresori care i-au rupt câteva coaste. Motivul este unul cât se poate de şocant. Pădurarul este acuzat de colegii de la Ocolul Silvic Moldovița că în zonă nu se mai pot face bani din tăieri ilegale pentru că el a denunțat acest fapt.

Mai mult de atât, acesta a fost amenințat de colegi cu moartea!

„Te omorâm noi, fu..ţi biserica mă-tii. Fu..ţi Dumnezeii mă-tii, te omorâm noi. N-ai să ne mai faci tu nouă reclamații. ai de gând să mai f..i mult Ocolul ăsta? Lasă că ai să vezi tu ce te așteaptă”, i-au transmis aceștia deranjați și de camerele instalate de Asociația Moldovița, camere de supraveghere care împiedică furtul de lemne.

De altfel, camerele Asociației par să le strice serios socotelile pădurarilor. Disperați că nu mai au de unde și cum să facă bani, aceștia încep să se acuze reciproc.

Concret, între pădurari a început un joc de-a șoarecele și pisica în care trebuie să fie găsit și pedepsit cel ce a denunțat metodele de furt, potrivit legeacodrului.ro


Accesează: