Dani Oțil, criticat pentru prețurile din restaurantul său: Niște aere…vai de capul meu. Și vedetele se miră
- Emma Cristescu
- 31 martie 2023, 10:27
Dani Oțil deține unul dintre cele mai luxoase restaurante din Herăstrău, „The Grill”. Chiar dacă a spus că a investit bani mulți în local, nici vedetele nu pot să înțeleagă prețurile uriașe pe care le are.
Dani Oțil deține unul dintre cele mai luxoase restaurante din Herăstrău, „The Grill”. Prezentatorul de la Antena 1 a povestit că s-a confruntat cu o serie de probleme și cu mulți clienți dificili. El a spus că nu poate accepta fițele pe care unele persoane le au.
„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă…avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. – Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă fiecăruia”, a început să povestească prezentatorul la Antena 1. Și a continuat: „În schimb, niște aere…vai de capul meu. Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: ‘Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?’. Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a răbufnit Dani Oțil.
Prețuri uriașe în restaurantul lui Dani Oțil
Dani Oțil se mai confruntă și cu clienți nemulțumiți din cauza prețurilor uriașe. Colegul său de breaslă, Mihai Bobonete, a povestit că nu i-a venit să creadă când a văzut nota de plată. Actorul a declarat că a plătit 1500 lei pentru câteva felii de șuncă.
„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: ‘Eu cred că ‘Neața cu Răzvan și Dani’ rămâne doar cu Răzvan’. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a povestit Bobonete, în urmă cu doi ani.
În restaurantul lui Dani Oțil, doar o porție banală de cartofi prăjiți costă 19 lei. Un pire simplu costă 24 de lei. O pulpă de țară costă nu mai puțin de 68 de lei. Prețurile cresc în funcție de calitatea preparatelor, potrivit știriromânia.