Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil a uimit pe toată lumea! Ce a putut spune în direct: Nimeni nu se aştepta la asemenea dezvăluiri
Dani Oțil a uimit pe toată lumea! Ce a putut spune în direct: Nimeni nu se aştepta la asemenea dezvăluiri

Dani Oțil a uimit pe toată lumea! Ce a putut spune în direct: Nimeni nu se aştepta la asemenea dezvăluiri

Dani Oțil și colegul său Răzvan Simion au avut o discuție în platou despre site-urile de adulți și cât de mulți bani se scot din această afacere. Dani Oțil și-a lăsat colegii cu gura căscată când a spus că a încercat și el această meserie. Totul a fost însă doar o glumă.

Cunoscut pentru glumele pe care le face alături colegul său de platou, Dani Oțil și-a șocat famii în ultima emisiune. Discuția cu Răzvan Simion a mers într-o direcție la care nimeni nu se aștepta, iar subiectul intens discutat mai în glumă, mai în serios a fost despre site-urile pentru adulți.

După ce amândoi prezentatorii au fost de acord că se fac bani frumoși din astfel de site-uri și că tot mai multe femei, dar și bărbați aleg această meserie bine plătită, Dani Oțil a făcut o declarație șocantă spunând că a încercat și el să scoată bani dintr-o astfel de afacere. Colegii de platou au rămas câteva secunde cu gura căscată, la fel, cel mai probabil, și telespectactorii. A fost bineînțeles vorba doar despre o glumă.

Da mă, se fac bani, dar pentru ăia care știu. Mai lasă-mă în pace. Am încercat și eu pe OnlyFans, dar nu se uită nici naiba, nu înțeleg de ce“, le-a spus Dani Oțil colegilor săi în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Și-a găsit bonă

Cunoscutul prezentator TV este acum așezat la casa lui și are un copil. Ani la rând însă s-a vorbit despre cuceririle sale amoroase și despre relațiile pasagere cu femei celebre.

Acum însă, Dani Oțil s-a cumințit și face des dezvăluiri despre viața de familie în emisiunea pe care o prezintă. Recent, povestea cu mult umor că a găsit o bonă în sfârșit o bonă pentru copilul lor, dat fiind faptul că soția sa Gabriela dorește să revină la proiectele sale din televiziune.

„Cu bonele nu e ca în filmele americane: au 20 de ani și arată într-un mare fel. (…). Eu am mers pe Chișinău, am ales o femeie care a trecut prin multe lucruri și suntem mândri de ea”, a spus Dani Oțil.

Trezit cu noaptea în cap

Dani Oțil și soția sa, Gabriela, au devenit părinți pe 11 septembrie 2021. Prezentatorul și-a adus aminte recent și de vremea adolescenței când cel mai mult ura să se trezească de dimineața. Amintirea i-a revenit bursc după ce fiul său are un nou obicei, treziul la ora 6.00. Dani Oțil a spus că abia așteaptă ca Luca Tiago să meargă la grădiniță și la școală, așa se vor trezi amândoi cu noaptea în cap.

„Am făcut un legământ cu bebelușul de dimineață pentru că are o perioadă de când se trezește la 6. Abia aștept să-l chinui cu trezitul de dimineață, ca să fim 2”, a spus prezentatorul.