Dăncilă vrea să copieze programul lui Diaconu. „Vreau să preiau și de la ceilalți”

Dăncilă vrea să copieze programul lui Diaconu. „Vreau să preiau și de la ceilalți”

Viorica Dăncilă, candidata la alegerile prezidențiale din partea PSD, a declarat marți seară, la TVR 1, că dorește să preia prevederi din programul de candidat al lui Mircea Diaconu, dar și de la ceilalți candidați care nu au trecut de primul tur.

„Cred că anumite prevederi din programul domnului Diaconu au fost pe placul celor care l-au votat. Chiar vreau să preiua de la domnul Diaconu anumite lucruri care cred că sunt necesare pentru România. Cel legat de păduri, punctul legat de tăierea pădurilor cred că e unul foarte important și vreau să-l preiua de la domnia sa. Vreau să preiau și de la ceilalți care nu au intrat în turul doi obiective importante susținute de români”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a intrat în turul al doilea al alegerilor prezidențiale cu un scor de 23%. 82% dintre votanții Vioricăi Dăncilă au avut peste 46 de ani! Și doar 14% dintre alegători sunt persoane cu studii superioare! Conform unei analize efectuate după criteriul „ocupației”, candidatul PSD a fost preferatul pensionarului (doar 23% în dreptul lui Iohannis), în timp ce la ceilalți doi au ajuns voturile românilor care au un loc de muncă.

Ne puteți urmări și pe Google News