Evenimentul ZileiPoliticaDăncilă îi dă lui Dragnea lovitura la care nici adversarii politici nu se așteptau. A doua „abatere” a premierului

Dăncilă îi dă lui Dragnea lovitura la care nici adversarii politici nu se așteptau. A doua „abatere” a premierului

Dăncilă îi dă lui Dragnea lovitura la care nici adversarii politici nu se așteptau. A doua „abatere” a premierului
Premierul Dăncilă a declarat că va vota atât la alegerile europarlamentare, cât și la referendum deoarece este un susţinător al statului de drept şi al independenţei justiţiei.

„Da. Voi participa duminică la vot şi voi vota la ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, voi vota pentru câştigarea demnităţii României pentru că, ştiţi, am fost europarlamentar nouă ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul în instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente, în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor.

Voi vota şi pentru referendum. Aşa cum am spus de fiecare dată, sunt un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei, dar şi al drepturilor cetăţenilor, pentru că şi acest lucru trebuie să îl avem în vedere de fiecare dată şi între toate trebuie să existe un echilibru”, a spus Viorica Dăncilă.

De asemenea Viorica Dăncilă, a mai declarat că nu se teme că va fi schimbată din funcţie și că este absolut normal ca partidul să monitorizeze activitatea guvernamentală.

„Nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuie. Este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face Guvernul pentru că suntem un guvern politic. Avem susţinerea partidului, a preşedintelui, şi este normal să fim monitorizaţi”, a declarat Viorica Dăncilă.


Accesează: