Evenimentul Zilei > Politica > Detalii EXPLOZIVE despre Dăncilă. Legătura STRÂNSĂ dintre comuniști și FAMILIA ei. Vecii au POVESTIT TOTUL
Detalii EXPLOZIVE despre Dăncilă. Legătura STRÂNSĂ dintre comuniști și FAMILIA ei. Vecii au POVESTIT TOTUL

Detalii EXPLOZIVE despre Dăncilă. Legătura STRÂNSĂ dintre comuniști și FAMILIA ei. Vecii au POVESTIT TOTUL

Despre viața privată a premierului Dăniclă nu se cunosc prea multe detalii, căci de fiecare dată încearcă să își țină familia departe de ochii curioși ai publicului. Dăncilă este căsătorită de mai bine de treizeci de ani cu Cristinel Dăncilă, manager la OMV.

Cei doi au un și un copil, pe Victor, despre care recent s-a dezvăluit că a fost înfiat imediat după naștere, în 1990, de la o familie care nu mai avea posibilitatea de a îl crește.

Dăncilă a fost născută la Roșiorii de Vede, dar are o legătură strânsă și cu locul de naștere al soțului Cristinel, satul Hoarca din comuna doljeană Giurgița. Aflat la 44 de kilometri sud de Craiova, spre Dunăre, satul Hoarca este partea retrasă a comunei Giurgița. La marginea satului, într-o pădure deasă, și-au ridicat casă și socrii premierului.

Ba mai mult, acesta este și locul unde înainte de revoluție, Dăncilă și-a făcut nunta, eveniment care este încă viu în memoria vecinilor. „A fost nuntă mare, a venit puhoi de lume, că nea Gică (n.red. socrul lui Dăncilă) a fost șef la CAP! S-a jucat două zile la nuntă, a fost frumos, ca la nuntă, ce să vă zic… Viorica nu s-a schimbat de atunci, e de treabă, n-a fost niciodată cu nasul pe sus, vorbea cu toată lumea”, ne-a povestit o vecină din sat a familiei Dăncilă, scrie Wowbiz.

„Au avut întotdeauna stare, că părinții lui Cristi au fost cumpătați și muncitori, așa că la nuntă fiecare a dat cât a avut, trei-patru-cinci sute, unii și mai mult, cât își permitea fiecare”, a continuat vecina familiei Dăncilă.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: