Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă a îmbrăcat „hainele” lui Dragnea? Acuzații fără precedent la adresa premierului
Dăncilă a îmbrăcat „hainele” lui Dragnea? Acuzații fără precedent la adresa premierului

Dăncilă a îmbrăcat „hainele” lui Dragnea? Acuzații fără precedent la adresa premierului

PSD se află pe un butoi de pulbere, dezvăluirile făcute de mass-media găsindu-și repede corespondența în evenimentele și declarațiile liderilor social-democrați.

După conflictul purtat împotriva lui Liviu Dragnea, Gabriela Firea urmează același traseu și în relația cu Viorica Dăncilă, noul lider al PSD. Primarul Capitalei a dezvăluit că social-democrați refuză să își asume gândurile și ideile pentru că suferă la cel mai sensibil capitol.

„A fi bătăios nu înseamnă că ești lipsit de respect, nu înseamnă că ai doar gura mare fără a avea argumente, întotdeauna trebuie să ai argumente și apoi să ai demnitatea să ți le susții, să nu ai scheleți în dulap, să nu ai grupuri de interese care te manipulează, care te dirijează și care până la urmă pot să schimbe total soarta partidului. Dar dacă se dorea sincer o dezbatere corectă la reclădirea PSD-ului, trebuia să vorbim între noi, dar nu cu liniile trasate cu două-trei zile înainte. Nu trebuie să luam personal luările de poziție. Dacă vrem să aflăm adevărul din orice situație în primul rând trebuie să spunem tot ce gândim sincer, fără teama că ni se taie din nou bugetul, că ni se taie proiectele, că sunt dați afară oameni pe care i-am recomandat”, a explicat Gabriela Firea la România TV.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News