Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi, în direct. „Nu suport bătaia asta de joc”
Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi, în direct. „Nu suport bătaia asta de joc”

Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi, în direct. „Nu suport bătaia asta de joc”

Duminică seară, la ultimul interviu televizat acordat, Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi.

Într-o discuție cu Mihai Gâdea, Dana Budea s-a emoționat profund când a amintit de modul în care societatea noastră se comportă cu persoanele în vârstă.

Celebrul critic vestimentar și-a amintit de emoțiile care au încercat-o după ce și-a văzut pentru prima oară tatăl cu mască. În acel moment, Dana Budeanu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

„Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bătrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani, nu este bătrân este mai tânăr decât mine în toate cele. Nu suport să văd pe stradă oameni în vârstă cu măști, care abia merg și sunt batjocoriți. Când l-am văzut pe tata cu mască prima dată în fața casei arăta ca un om bolnav.

Nu suport bătaia de joc a persoanelor în vârstă. Îmi cer scuze pentru prosteala asta! O nație care nu își respectă bătrânii, e zero” a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Printre altele, Dana Budeanu a anuțat că luni va face o nouă dezvăluire care va cutremura scena politică românească.

Dana Budeanu l-a pus în dificultate pe Nicușor Dan

Dana Budeanu, o apropiată a Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a făcut publică o înregistrare în care candidatul dreptei pentru funcţia de primar al Capitalei intervine pentru a împiedica luarea unor măsuri legale împotriva omului de afaceri Mihai Mitrache în relația cu Primăria Sectorului 4.

Mihai Mitrache avea o construcţie în Parcul Orășelul Copiilor, de 80 mp pe un spaţiu închiriat de la Primăria Sectorului 4. Ulterior, a construit aici un restaurant pe 250 mp, inclusiv spaţiu verde, în mod ilegal. Taxele şi impozitele neplătite de Mihai Mitrache către Primărie au ajuns la un cuantum de 400 de mii de lei, moment în care omul de afaceri a primit mai multe somaţii pentru a intra în legalitate, pe care le-a ignorat, primăria decizând să recurgă la demolarea construcţiei. Acesta este momentul în care Nicuşor Dan sună funcţionarii de la Sectorul 4 şi intervine în favoarea omului de afaceri, arătând că Mitrache este dispus „să-şi retragă plângerile penale şi postările” împotriva primăriei.

Angajatul primăriei îi spune lui Nicuşor Dan în repetate rânduri că „dacă nu aţi fi garantat dvs. pentru el, nu mai aveam de ce să stăm de vorbă”. Mai mult decât atât, când funcţionarul îi spune că Mihai Mitrache se laudă că „vin cu fratele meu Nicuşor Dan!”, „vă pune Nicuşor Dan cu botul pe labe”, râde şi nu-l contrazice.