Evenimentul Zilei > Politica > DAN PURIC a transmis un mesaj dur tinerilor protestatari: ” Iohannis este depăşit de situaţie”. „Apucați-vă și citiți, apucați-vă și interesați-vă”
DAN PURIC a transmis un mesaj dur tinerilor protestatari: ” Iohannis este depăşit de situaţie”. „Apucați-vă și citiți, apucați-vă și interesați-vă”

DAN PURIC a transmis un mesaj dur tinerilor protestatari: ” Iohannis este depăşit de situaţie”. „Apucați-vă și citiți, apucați-vă și interesați-vă”

Într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, celebrul actor Dan Puric a dorit să transmită câteva mesaje tinerilor care au ieşit în stradă duminică seara. Actorul, crede "că tinerii români au un potențial enorm dar din păcate nu sunt lăsați să se exprime de derbedeii care au ocupat practic România" comparând cu generația sa care "nu a avut cu adevărat valori din care să aleagă".

”România are niște cifre stabile și toate cifrele astea bune s-ar putea să se ducă pe Apa Sâmbetei. Noi trebuie să ieșim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Atunci vom avea și noi o istorie și o demnitate. Iohannis este depășit de situație”, a mai spus Dan Puric la postul România TV.

Lipsa de valori într-o societate este tot mai acută. Actorul, lasă să se înţeleagă faptul că o schimbare radicală ar fi necesară.

Știți care este tragedia tinerilor? Au potențial genial, dar câmpul de manifestare este nul și nul va fi pe viitor. Rămâne o Românie la mâna derbedeilor. Dacă această țară strigă că ne-am săturat de voi, dar nu avem pe cine să punem… Nu putem trăi din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicală. Primul lucru pe care l-aș completa este că generația mea are o lipsă acută de valori. Dacă ar fi să propun pe cineva în locul actualei clase politice, nu aș avea un răspuns”,  a comentat Dan Puric.

Vocea străzii este o reacţie firească împotriva clasei politice actuale

"Există o reacție negativă față de politică, este tema principală a pieței. Pe de altă parte, situația este ca o explozie și, odată ce a fost declanșată, este greu să mai fie strunită. Este vorba de o reacție negativă față de această clasă politică” a comentat actorul, potrivit bugetul.ro

Mesajul cheie al actorului a fost unul extrem de puternic adresat tinerilor care sunt certaţi cu cititul

"Apucați-vă și citiți, apucați-vă și interesați-vă. V-au văduvit de valori, trebuie să învățăm să fim români. Nu este nicio rușine, puilor, în treaba asta. Nu trebuie să fii exacerbat, să-ți pui tricolorul pe chiloți” a mai spus acesta.