Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Dan Negru nu va uita cât va trăi data de 7 decembrie 2021. La 50 de ani i se întâmplă ceva ce părea imposibil
Dan Negru nu va uita cât va trăi data de 7 decembrie 2021. La 50 de ani i se întâmplă ceva ce părea imposibil

Dan Negru nu va uita cât va trăi data de 7 decembrie 2021. La 50 de ani i se întâmplă ceva ce părea imposibil

Dan Negru a aflat marți, 7 decembrie 2021, că rivalii de la PRO TV vor organiza după mulți ani un program clasic de Revelion. A fost ales și un nume în acest sens: PROTEVELION.

La 50 de ani, legendarul prezentator care a scris istorie cu programele de Revelion de la Antena 1 va avea concurență serioasă. La PRO TV, ultimul Revelion clasic a fost organizat în 2013.

La acea vreme, Cătălin şi Andra Măruţă au fost gazde. Acum, la trecerea dintre ani, rolurile lor vor fi preluate de Pavel Bartoş şi Raluka. Cea din urmă este cântăreaţă şi membră în juriul emisiunii SuperStar.

Confom paginademedia.ro, filmările pentru Revelionul de la PRO TV au început, deja. Oficialii televiziunii citate au dezvăluit chiar şi numele unora dintre artiştii care vor urca pe scenă.

Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Vlăduţa Lupău, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocăriţa, Carmen Tănase, Horaţiu Mălăele, Medeea Marinescu sunt doar câțiva dintre ei.

PRO TV renunță la rețeta folosită în ultimii ani pentru Revelion

După Revelionul prezentat de Cătălin Măruță și Andra Măruță (n.r. – numit Magic Show), PRO TV a pregătit un concert în Piaţa Constituţiei în anul următor.

foto: facebook.com/dan.negru.35 – Dan Negru

Ulterior, conducerea acestei televiziuni s-a axat pe concerte şi filme la trecerea dintre ani. În acest context, va fi foarte interesant de aflat cine va câștiga bătălia pentru audiență? Pavel Bartoș și Raluka (PRO TV) sau Dan Negru (Antena 1)?

Spre exemplu, în 2021, Dan Negru a prezentat la Antena 1 Revelionul Starurilor 2021. La final, programul s-a clasat pe locul secund în topul audienţelor din Europa. Atunci, prezentatorul anunța pe Facebook că „pe Negru l-au depăşit doar englezii de la BBC″.

Jurnaliștii de la The Guardian relatau că programul special de la BBC 1, „New Year Live”, a început de la 10:50 şi s-a terminat la 00:20. Revelionul britanic a strâns în faţa televizioarelor 6,1 milioane de telespectatori.

În comparație, Revelionul prezentat de Negru la Antena 1 a început la 22:00 şi s-a terminat la 04:00, cu 2,5 milioane de privitori în România. Minutul de aur a fost înregistrat la 23:05, când la Revelionul de la Antena 1 s-au uitat 3,57 milioane de români.