Evenimentul Zilei > Monden > Dan Negru l-a scos din minți pe Cabral. Replică dură după o afirmație făcută de „regele audiențelor”
Dan Negru l-a scos din minți pe Cabral. Replică dură după o afirmație făcută de „regele audiențelor”

Dan Negru l-a scos din minți pe Cabral. Replică dură după o afirmație făcută de „regele audiențelor”

Cabral a reacționat după o afirmație făcută de Dan Negu, vizate fiind prezentatoarele de la rubricile meteo. Ce a spus „regele audiențelor”.

Cabral a reacționat după ce Dan Negru a făcut o afirmație ce le viza pe prezentatoarele rubricilor meteo. Timișoreanul a spus că ploile care s-au abătut asupra României în ultimele zile nu reprezintă motiv de tristețe, așa cum afirmă prezentatoarele, ci un ajutor extrem de important pentru agricultură.

Afirmațiile făcute de Dan Negru, în privința prezentatoarelor meteo

„O spun mereu când plouă: bucurați-vă! Nu va luați după fufele de la meteo care spun: ‘din păcate se anunță ploi’. Ploile astea salvează grâul care acum se însămânțează! Cea mai bună perioada de semănat e prima jumătate a lui octombrie. Zilele astea! Ploaia ne face al doilea mare exportator de cereale după Franța. Ploaia însămânțează speranța. Cu utilaje învechite, cu ferme mici și împărțite, fără irigații, cu un stat care n-a ajutat niciodată agricultura, grâul însămânțat zilele astea are un singur aliat: PLOAIA de breaking news! Bucurați-vă!”, a afirmat Dan Negru.

Reacția pe care a avut-o Cabral

Cabral a fost deranjat de faptul că prezentatoarele meteo au fost numite „fufe”. Așa că a reacționat, după afirmațiile făcute de Dan Negru. „Încerc să înțeleg de ce văd mulți uamini care simt nevoia să se simtă bine cu ei înșiși făcându-i pe alții inferiori. Dacă ei vorbesc despre un asistent de platou… îi zic sclav.

Dacă vorbesc despre o colegă ce întâmplator prezintă rubrica horoscop, meteo sau mai știu eu ce… se referă la ea ca fiind o fufă. Alții sunt fraieri, jerpeliți sau agarici. Și nu că sunt eu mai cu moț, sunt departe de a fi un exemplu, dar cred că ar fi bine ca cineva, oricine ar fi el, ar atrage atenția asupra chestiei ăsteia. Bre, fiecare are un loc sub soare. Unii sunt șefi, alții… nu sunt”, a postat Cabral pe contul de Facebook.

„Nu cred că are cineva dreptul să-i desconsidere”

„Dar cred că oamenii care-și fac treaba bine, oricare ar fi treaba asta a lor, trebuie respectați. Repet, oricare ar fi treaba lor… dacă și-o fac bine, nu cred că are cineva dreptul să-i desconsidere. Și aici nu e vorba despre cât de bine își fac oamenii treaba. Ci de faptul că e bine pentru toți dacă ne respectăm unii pe ceilalți.

Ne fragmentăm mai puțin, chiar dacă nu suntem la fel. Suntem mai uniți, chiar dacă nu gândim întotdeauna la fel. Suntem mai aproape unii de alții… chiar dacă facem lucrurile diferit. Și totul vine dintr-o chestie simplă: respect reciproc. Să avem zi bună. Toți”, a mai afirmat Cabral.