Dan Negru a postat zilele trecute un mesaj pe rețelele de socializare, în care vorbește despre crimele de la Caracal, însă la un moment dat ajunge și la Mihaela Rădulescu, căreia îi adresează un compliment deocheat. Prezentatorul de la Antena 1 o numește pe „diva de la Monaco”, Milf, care înseamnă o femeie matură ce stârneşte puternic fanteziile bărbaţilor, scrie Cancan.

„Singurii care mai au relevanţă în cazul Caracal sunt ăia de la România TV, cu aberaţiile şi conspiraţiile lor. Ei au capitalizat cel mai bine subiectul aşa cum a făcut-o Dan Diaconescu cu Elodia, aşa cum PRO TV a capitalizat umorul cu «Las Fierbinţi», cum Kanal a luat serialele turceşti, Netflix pe celelalte, Răduleasca e brand mişto de MILF (mamă sexy pe care bărbații o vor în pat), Negru de Revelioane sau Esca de ştiri.

Din războiul meu de 20 de ani cu PRO am învăţat sa fug din calea mărcilor înregistrate şi să încerc să descopăr drumuri noi. Caracalul a rămas la România TV. Restul e xerox”, a spus Negru pe conturile sociale.

Te-ar putea interesa și: