Denis Rifai și Dan Bittman, surprinși din nou împreună. Unde i-au fotografiat paparazzi

Denis Rifai și Dan Bittman, surprinși din nou împreună. Unde i-au fotografiat paparazzi Sursa foto: Arhiva EvZ

Dan Bittman și denise Rifai au fost din nou fotografiați împreună, la doar câteva zile distanță după ce artistul a declarat că nu formează un cuplu cu frumoasa prezentatoare de la Kanal D.

Dan Bittman a infirmat în urmă cu doar câteva zile că nu formează un cuplu cu Denise Rifai, vedeta de la Kanal D. Însă, paparazzi i-au surprins din nou împreună.

Dan Bitman și Denise Rifai, surprinși din nou împreună

Zvonurile despre o posibilă relație între cele două vedete au început în urmă cu trei ani. Solistul trupei Holograf a fost invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și nu s-a prezentat orișicum, ci un un inel pe care i l-a făcut cadou frumoasei prezentatoare.

De la momentul respectiv, Dan Bittman și Denise Rifai au fost fotografiați în diferite ipostaze. De exemplu, în vara anului trecut au fost zăriți pe litoralul românesc. Dar, într-un interviu recent, artistul a declarat că între ei nu există niciun fel de relație amoroasă, sunt doar prieteni, mai ales că Dan Bitman este mai mare cu 24 de ani decât Denise.

Ne puteți urmări și pe Google News
Denise Rifai, despre haosul pe care l-ar crea alegerile europarlamentarele: Am putea vedea niște lupte în partide

Sursa: Facebook/ Denise Rifai

Un gest de normalitate

La aproape 62 de ani, Dan Bitman are alte preocupări. Cu toate aceste, la doar câteva zile distanță după ce a declarat că nu are o relație cu vedeta de la Kanal D, paparazii i-au surprins din nou împreună, de data aceasta în mașina ei.

Prezenatoarea l-a dus pe Bitman la reprezentanța Mercedes unde au stat de vorbă preț de câteva minute după care, prezentatoarea a plecat. Îmbrăcată lejer dar cu o notă elegantă, Denis Rifai s-a îndreptat spre un restaunarant din Capitală.

Cât despre gestul de a-i oferi prezentatoarei un inel chiar în timpul emisiunii, Dan Bittman a precizat că a fost vorba doar de o galaterie. Cu alte cuvinte, artistul a vrut să le atraga atenția invitaților care s-au perindat în platoul emisiunii fără a-i aduce măcar o floare frumoasei prezentatoare.

Denise Rifai și Dan Bittman

Sursa foto: Arhiva EvZ

Dan Bittman: Apropo de a avea o relație cu Denise, nu, sincer nu”

„Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide. Pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo. Dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare.

Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: ‘Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?’. Și dacă tot mi se spune ‘Inelul’ în România, bineînțeles că i-am dus un inel. Fapt care a scandalizat pe toată lumea și a-nceput scandalul, ceea ce m-a și bucurat.

(…) Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă”, a spus Dan Bittman pentru viva.ro.