Evenimentul ZileiPoliticaDan Barna, îndemnat să-și prezinte scuze pentru ce a făcut! Și-a pus mardeiașii să-l toace!

Dan Barna, îndemnat să-și prezinte scuze pentru ce a făcut! Și-a pus mardeiașii să-l toace!

Dan Barna, îndemnat să-și prezinte scuze pentru ce a făcut! Și-a pus mardeiașii să-l toace!
Dan Barna își toarnă cenușă în cap după alegerile prezidențiale, dar asta nu-l ferește de critici virulente.

Liderul PMP, Eugen Tomac, îl îndeamnă pe Barna să-i prezine scuze lui Theodor Paleologu pentru atacurile declanșate împotriva acestuia în timpul campaniei electorale! După ce Dan Barna și-a făcut sua culpa, afirmând „Știam că o treime din susținătorii Alianței USR-PLUS vor să-l voteze pe Iohannis, nu i-am convins”, Eugen Tomac îi scrie pe Facebook „o recomandare: Să-i ceri scuze lui Theodor Paleologu!”.

„Dan Barna recunoaşte, cu lejeritate, că ştia că o treime din votanţii USR-PLUS se vor îndrepta către Preşedintele Iohannis. Şi atunci de unde ideea toxică de a-l ataca pe Theodor Paleologu, de a-l presa să se retragă? De ce şi-a pus mardeiaşii să-l toace nonstop pe candidatul PMP?”, se întreabă Eugen Tomac.

Acolitul lui Traian Băsescu aduce în discuție un aspect semnalat de mai mulți români: campania agresivă dusă de echipa lui Dan Barna! „Din păcate, în această campanie electorală, comunicatorii agresivi ai USR s-au comportat fix ca și Codrin Stefanescu, folosind cel mai mizerabil limbaj la adresa PMP. Știm că mulţi se împiedică de noi prin politica românească şi asta nu este neapărat un lucru rău”.

În încheiere, liderul PMP se declară mulțumit cu rezultatul alegerilor, afirmând că „partidul nostru este puternic, a reuşit să se legitimeze din nou electoral, să-şi găsească o voce şi să ducă o campanie curată şi vibrantă. Ba mai mult, a avut cel mai bun candidat în persoana lui Theodor Paleologu, care a propus un proiect de ţară credibil şi bine articulat pe care trebuie să încercăm să-l punem în aplicare în anii ce vor veni. Suntem mândri că am putut împreună să promovăm idei, valori și proiecte în care credem și de care România are nevoie”.


Accesează: