Evenimentul Zilei > Politica > Dan Andronic comentează atacul lui Laufer la Iohannis: „O afirmație care va face mult rău României”
Dan Andronic comentează atacul lui Laufer la Iohannis: „O afirmație care va face mult rău României”

Dan Andronic comentează atacul lui Laufer la Iohannis: „O afirmație care va face mult rău României”

Jurnalistul Dan Andronic a reacţionat marţi, după ce Ilan Laufer a lansat un atac dur în direcţia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat de antisemitism şi de legături naziste în urma refuzului acestuia de a accepta numirea lui ca ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

În intervenţia telefonică de la România TV, Dan Andronic a subliniat faptul că remarcile lui Laufer vor aduce deservicii României.

„PSD dă dovadă de prostie politică acuzându-l pe Klaus Iohannis de antisemitism. Este o afirmație care va face mult rău României, neavând nicio bază reală.

Dacă în privința faptului că nu a semnat decretul de revocare poate exista un temei pentru acuzația de încălcare a Constituției, urmând ca CCR să se pronunțe, în cazul acuzației de antisemitism atacul la adresa președintelui României este lipsit de orice bază reală.

PSD se aruncă într-o aventură riscantă pentru că în mod sigur acest lucru va fi preluat de presa internațională cu atât mai mult cu cat vine din partea unui membru al minorității evreiești din România

Aș spune că nu înțeleg logica ei pentru că atunci și Liviu Dragnea ar trebui acuzat de antisemitism pentru că l-a scos pe Ilan Laufer din Guvern.”