Evenimentul Zilei > Actualitate > Dan Andronic, două întâmplări cu doctorul Beuran: „Nu am nevoie de nimic!”
Dan Andronic, două întâmplări cu doctorul Beuran: „Nu am nevoie de nimic!”

Dan Andronic, două întâmplări cu doctorul Beuran: „Nu am nevoie de nimic!”

Jurnalistul Dan Andronic a povestit, vineri seară, la Realitatea TV, două întâmplări cu doctorul Mircea Beuran.

Dan Andronic a povestit la Realitatea Tv o întâmplare care spune multe despre doctorul Mircea Beuran.

În urmă cu ceva ani, a fost adus la Spitalul de Urgență Floreasca, într-o stare îngrijorătoare, un milionar, om de afaceri străin. Opinia medicilor care l-au consultat a fost că trebuie operat de urgență. Suspiciunea lor era de peritonită și/sau ocluzie intestinală.
Pentru omul de afaceri un drum cu avionul la o clinică din străinătate era mai mult decât la îndemână, astfel că a solicitat externarea. Medicii nu au fost de acord, au spus că nu-i dau drumul din spital, pentru că riscul este prea mare.


Doctorul Beuran, plasat în arest la domiciliu. Cererea DNA de arestare, respinsă


Între timp, a apărut și doctorul Beuran, l-a consultat pe milionar, le-a spus colegilor să-și vadă de treabă, pentru că pacientul este în afară de orice pericol, nu are altceva decât că o piatră care i-a plecat din rinichi, spre a fi eliminată în scurt timp. Drept pentru care, l-a trimis pe milionar acasă.

După câteva zile, ajuns la el acasă, omul de afaceri l-a rugat pe Dan Andronic să-i dea doctorului Beuran, din partea sa, a milionarului o mare sumă de bani, 5000-10000 de dolari, „Cât crezi tu că este bine, Dane!”

La auzul veștii, doctorul Mircea Beuran nu a avut de spus decât atât: „Nu este nevoie, domnule Andronic, nu am nevoie de nimic! Dar prietenul dumneavoastră poate face un cadou secției, Dacă de-ar da două aparate de aer condiționat, pentru două saloane, unde mor bolnavii de cald, ar fi minunat.”

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: