Damian Drăghici a adus-o pe Alexandra Coman în studio ca să ne spună ce ne-au pregătit astrele pentru 2023

Damian Drăghici a adus-o pe Alexandra Coman în studio ca să ne spună ce ne-au pregătit astrele pentru 2023 Sursa foto: Razvan Valcaneantu \ EEC

Damian Drăghici a avut recent o invitată specială în podcastul său. Alexandra Coman este o voce în astrologie, dar auzită rar de ceva timp deoarece a plecat din țară.

Celebrul artist a rugat-o să ne spună câte ceva despre ce ne așteaptă în anul 2023.

Iată cele mai importante informații din previziunile pe care le-a oferit Alexandra Coman în podcastul lui Damian Drăghici despre cum va fi acest an pentru români.

Se vor schimba multe. Va fi un an când vor ieși niște adevăruri la lumină

*O să ne centrăm pe noi, pe valorile noastre, pe familie, pot fi și prietenii cei mai apropiați. Ne vom trage niște resurse foarte frumoase de aici, din ideea de comuniune, de comunitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

*În 2023 o să ne întoarcem la trib, va fi un an extrem de karmic care ne va aduce niște experiențe din trecut în prezent și „va fi legea aceea - dacă n-ai învățat din lecțiile anterioare...”.

*Experiența de a trăi la maxim anumite lucruri de care ne-am temut foarte mult. Asta înseamnă că, oricât de negru ar fi dracul, reușim să aruncăm vopsea pe el și să-l facem alb și după aia lui o să-i placă albul și o să rămână așa alb. Vreau să vă spun: nu fugiți de aceste lucruri de care v-ați temut, nu fugiți că vă prind din urmă.

*Vom învăța să renaștem. Definiția acestui an este despre schimbare, schimbare, schimbare și accesarea unor noi manifestări. Nu mai mergem după tiparul obișnuit, dacă vrem să supraviețuim, dacă vrem să evoluăm, vrem să ne transformăm. Trebuie să acceptăm că e cazul să mai virăm un pic și să mai încercăm și alte lucruri.

Alexandra Coman, astrolog

*Ne vom confrunta cu niște adevăruri și va fi foarte simpatic anul ăsta când vor ieși la iveală. Deci și clasa politică va fi confruntată. Și aici nu spun numai pentru cea românească, spun și pentru cea internațională. Vor ieși niște adevăruri la lumină, se vor revela niște lucruri, nu vor mai putea fi ascunse. Vom vedea... aș recomanda să ne luăm niște popcorn, să ne uităm la televizor pentru că va fi foarte amuzant, să vedem unde se mai ajunge. Deci vor fi foarte multe lucruri care vor ieși la lumină. Nu vor mai putea fi ascunse.

*Vom vedea cum foarte multe persoane evoluează. Ascensionează, își schimbă meseria, își schimbă casa. E un an al schimbărilor, deci foarte multă schimbare pentru foarte multe semne zodiacale așa cum arată această astrogramă cabalistică.

*Ascultați copiii, cei care aveți copii sau pe ai prietenilor care au copii! Prin ei vor grăi profeții. Ascultați-vă vocea interioară pentru că este un an în care ne conectăm foarte mult la vibrațiile subtile. De dincolo vom primi mesaje.

*Va trebui să ne luptăm pentru drepturile noastre. Nu spun acum să se iasă cu bâta afară. Va trebui la nivel individual.

*Norocul va fi spontan, va veni brusc. Și atenție, vor fi trenuri foarte bune de prins, dar dacă stai și te gândești prea mult și îți faci prea multe strategii, l-ai ratat. Deci anul ăsta ai oportunitatea, nu mai amâna.

*Vom avea foarte multă energie și putere de convingere.