Reprezentanții Dacia au prelungit un contract de închiriere pentru cei 69.000 mp ocupaţi în Piteşti Industrial Park. Locul respectiv se află în Oarja, judeţul Argeş. La 10 km de Piteşti, pe autostrada A1. Automobile Dacia organizează şi implementează procese specifice pentru logistica post-vânzare a pieselor şi accesoriilor auto în Piteşti Industrial Park din anul 2010.

Dacia a prelungit un important contract de închiriere

Complexul este o unitate de depozitare cu un singur acoperiş. Finalizată şi închiriată unuia dintre cele mai mari centre de distribuţie a pieselor de schimb şi accesorii ale Grupului Renault.

„În plus faţă de colaborarea logistică, în 2019, Globalworth a început o colaborare pe termen lung cu grupul francez şi în sectorul de birouri. Oferind-i o soluţie optimă de spaţiu de birou. Sediul companiei din România, Renault Bucharest Connected, situat în partea de vest a Bucureştiului, se întinde pe o suprafaţă de 58.000 mp. Și include spaţii de birouri şi un centru de design. Renault Bucharest Connected are acces excelent, fiind situat în apropierea rutelor de transport public care deservesc întregul Bucureşti. Clădirea oferă, de asemenea, acces uşor la Piteşti Industrial Park şi la Centrul Tehnic Titu, prin autostrada A1”. A fost anunțul făcut de compania imobiliară.

Companie din zona Europei Centrale și de Est

Tranzacţia cu Automobile Dacia este cea mai mare din portofoliul Globalworth Industrial în 2020. În prezent, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică şi industrie uşoară a Globalworth, se întinde pe o suprafaţă de 233.098 mp. În diferite zone din România, cum ar fi Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Piteşti. Printre proiectele care consolidează activităţile de logistică şi ale companiei se numără Piteşti Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanţa Business Park şi Timişoara Industrial Park.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est. Listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România şi Polonia. În ambele ţări devenind principalul investitor pe piaţa imobiliară de birouri.