Evenimentul Zilei > Monden > Dacă se confirmă, e clar: Harry și Meghan Markle au fost blestemați! Se vor bucura mulți din Familia Regală
Dacă se confirmă, e clar: Harry și Meghan Markle au fost blestemați! Se vor bucura mulți din Familia Regală

Dacă se confirmă, e clar: Harry și Meghan Markle au fost blestemați! Se vor bucura mulți din Familia Regală

Un expert regal a pus sub semnul îndoielii planurile de viitor ale lui Meghan Markle de a se întoarce în Marea Britanie, susținând că o apariție alături de Familia Regală ar părea „puțin ipocrită”, având în vedere evenimentele din ultimul an. Deși nu se știe dacă ducele și ducesa de Sussex se vor întoarce în Marea Britanie pentru Jubileul de Platină din 2022, Robert Jobson a declarat că soții riscă să distragă atenția de la Regina Elisabeta, relatează The Express.

Fericirea lui Meghan Markle, pusă sub semnul întrebării de experții regali și mass-media

Dacă Meghan Markle și Prințul Harry și-ar face prezența la Jubileul de platină, care va avea loc pe durata a patru zile, în perioada 2-5 iunie 2022 și unde Familia Regală va sărbători cele șapte decenii de domnie a Reginei, Suverana nu s-ar mai afla în centrul atenției.

Fanii regali și mass-media se vor concentra să analizeze dacă Meghan este, într-adevăr, fericită sau nu alături de prinț, mutată în America, spune expertul regal Robert Jobson.

„Accentul nu ar trebui să fie pus pe fericirea sau nefericirea lui Meghan sau asupra lui Harry, dacă se raportează greșit la fratele său. Și exact asta se va întâmpla, iar asta ar fi greșit în opinia mea, pentru că Regina Elisabeta merită mai mult decât atât”, a spus Robert Jobson.

Apariția cuplului de Sussex alături de Regina Elisabeta ar fi „puțin ipocrită”

„Nu este o problemă. Nu sunt sigur că Meghan va mai veni vreodată în Marea Britanie, ea nu este populară aici acum. Ideea ca ea să stea alături de regină, să o lingușească pe regină, când urmează să apară o carte în care va vărsa mai multe mizerii în public… pare puțin ipocrită.

Va trebui să așteptăm și să vedem. Sunt sigur că Harry crede că va fi acolo pentru cea de-a 70-a aniversare – Jubileul de platină. Dar trebuie să ne amintim că în câteva luni va urma să fie publicată o carte”, a mai completat expertul regal Robert Jobson.

Specialistul făcea referire la memoriile prințului Harry, care ar urma să fie publicate la finele anului 2022. Cartea reprezintă subiectul dezbaterilor referitoare și la reuniunea de Crăciun dintre familia de Sussex și membrii regali.

Editorii memoriilor lui Harry vor „mizerii” despre Familia Regală

Biograful și comentatorul regal al prințului Harry, Angela Levin, susține că o reuniune între Familia Regală și Prințul Harry de Crăciun ar putea fi „pătată”, deoarece unele rude s-ar putea teme că ar putea fi menționate în scrierile lui Harry. Ducele de Sussex, care își va publica memoriile la sfârșitul anului 2022, va publica în viitoarea sa carte detalii despre perioada petrecută în familia regală și în armată, potrivit unor voci.

O sursă regală a declarat pentru Mirror că un „tsunami de teamă” s-a abătut asupra Familiei Regale din cauza cărții, iar comentatorul regal Levin susține că reîntâlnirea Prințului Harry cu Familia Regală ar „provoca suferință multor oameni”.

Se estimează că ducele de Sussex a primit un avans de 20 de milioane de dolari pentru scrierea memoriilor sale, expertul regal Jonathan Sacerdoti susținând că editorii vor dori „mizerii” despre familia regală pentru a-și recupera investiția.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: