Un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a sinucis într-o garsonieră pe care a închiriat-o la Iaşi, după ce a decis să de mute de la casa părintească. Motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem este că suferea enorm după moartea iubitei sale și nu reușea să facă față durerii. Olivian, bărbatul sinucigaş a lăsat un cutremurător bilet de adio.

Iubita lui Olivian decedase în urmă cu doar câteva zile. Din cauza durerii sufleteşti care l-a copleşit, bărbatul a decis să închirieze o garsonieră în oraş unde să-şi pună capăt zilelor.  Aici, a luat un coctail de medicamente cu alcool.

A redactat și un bilet de adio, rugându-l pe cel mai bun prieten al lui să se ocupe de înmormântare. Și-a cumpărat mult alcool pe care l-a combinat cu medicamente și a băut până a rămas inconștient.

Proprietara garsonierei pe care tocmai o închiriase, o tânără, a încercat să ia legătura cu băiatul, însă nu a reușit. A mers direct la locuință, iar acolo l-a găsit pe tânăr fără viață.

Speriată, a sunat la 112. Personalul medical ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul. Se pare că moartea survenise cu aproximativ 3 ore în urmă.

Dacă în cele din urmă își ruga cel mai bun prieten să-i pregătească înmormântarea, în scrisoarea de rămas bun, Olivian și-a exprimat o ultimă dorință.

Le-a cerut celor dragi să-i pună în sicriu un ursuleț de pluș, care, cel mai probabil, i-a aparținut tinerei pe care a iubit-o, potrivit antena3.ro

Te-ar putea interesa și: