Raport: Epstein a folosit numele lui Andrew pentru a ademeni adolescenta

De multă vreme se știa că Jeffrey Epstein și-a folosit prietenia cu prințul Andrew pentru a-și „spăla” reputația. Acum, însă, vine o altă acuzaţie care, probabil, va pune şi mai multă presiune asupra prințului Andrew pentru a divulga sub jurământ exact ceea ce știa.  Şi anume că Epstein l-a folosit pe Andrew drept „momeală” în încercarea de a ademeni o fetiță de 15 ani  pe „insula pedofilului”.

Unul dintre asistenții magnatului pedofil a oferit adolescentei șansa de a se întâlni cu Prinţul Andrew pe insula St James.

Femeia – cunoscută ca „Jane Doe 15” – a susținut că invitația a venit după ce a fost supusă unei „agresiuni sexuale prelungite” de către Epstein. Ea susține că l-a cunoscut pe Epstein în timpul unei călătorii cu şcoala la New York și a fost transportată în avionul său privat cu numeroase alte fete la reşedinţa pedofilului. Unul dintre ajutoarele lui Epstein a contactat-o ​​ulterior pe elevă în încercarea de a o atrage pe insula – care se afla în centrul unei anchete de trafic de sex. Cu toate acestea, a respins invitația „din frică” și nu l-a mai întâlnit pe prinț dar nici nu l-a mai văzut pe Epstein.

Scrisoarea adresată Prinţului Andrew

Acuzaţiile șocante au fost făcute într-o scrisoare adresată lui Andrew de avocata femeii, Gloria Allred, care a fost trimisă ducelui săptămâna trecută. „Un element central al comportamentului lui Epstein a fost să se prezinte ca având legături cu cei mai puternici oameni din lume”, scrie Allred, care reprezintă cinci dintre victimele lui Epstein.

„În încercarea de a o convinge să meargă pe insulă, reprezentantul domnului Epstein i-a transmis lui -Jane Doe 15- că domnul Epstein era prieten cu dvs., că veţi fi printre oaspeți și că va avea ocazia să vă cunoască„.  Aşadar, Allred  îl invită pe Prinţul Andrew să ofere FBI-ului  „mărturie sub jurământ” în „interesul de  a ajuta victimele domnului Epstein să-şi găsească pacea”, se arată în scrisoare potrivit thesun.

Fetiţa de atunci

 O femeie care se referă la ea însăși sub numele de Jane Doe 15, mai sus, spune că a fost agresată de Epstein în 2004

Femeia de acum

 Femeia și-a rupt tăcerea la o conferință de presă luna trecută

Te-ar putea interesa și: