Evenimentul Zilei > Sport > Cutremur în sportul românesc. Comitetul Olimpic Sportiv ar putea să fie lichidat în instanță
Cutremur în sportul românesc. Comitetul Olimpic Sportiv ar putea să fie lichidat în instanță

Cutremur în sportul românesc. Comitetul Olimpic Sportiv ar putea să fie lichidat în instanță

Tensiunile dintre MTS și COSR ar putea duce la un eveniment istoric pentru sportul românesc și pentru mișcarea olimpică.

Membrii Sindicatului Național Sport și Tineret au vorbit despre cererea înaintată în instanță de către Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), prin care se cere lichidarea Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Cererea de lichidare a Comitetului Olimpic și Sportiv Român este o acțiune serioasă, fundamentată și documentată. Pe portalul Tribunalului București a apărut dosarul nr. 21636/3/2020, prin care se cere constatarea nulității unui act juridic privind înființarea și funcționarea COSR, spun cei de la SNST.

S-a plecat de la actul constitutiv

„Este inadmisibil ce se întâmplă sub umbrela Ministerului Tineretului și Sportului! Olimpismul Românesc a funcționat ani de zile în ilegalitate? Cererea de lichidare a Comitetului Olimpic și Sportiv Român este o acțiune serioasă, fundamentată și documentată. Pe portalul Tribunalului București a apărut dosarul nr. 21636/3/2020, prin care se cere constatarea nulității unui act juridic privind înființarea și funcționarea COSR.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE