Evenimentul ZileiMondenVedeta TV, la un pas să-și piardă viața. Ce a făcut în toiul nopții

Vedeta TV, la un pas să-și piardă viața. Ce a făcut în toiul nopții

Vedeta TV, la un pas să-și piardă viața. Ce a făcut în toiul nopții
Trei tentative de suicid, o persoană misterioasă salvatoare, cu identitate necunoscută. Rona Hartner a reușit să șocheze pe toată lumea, din nou, cu cele mai noi dezvăluiri făcute în timpul unei emisiuni TV.

Vindecată de cancer de colon și măritată la 46 de ani, cu un DJ, artista a decis să împărtășească fanilor detalii ascunse din viața sa. ”Eu am avut trei tentative de sinucidere, la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a spus Rona Hartner, la Antena Stars.

Ea a povestit și despre alte miracole din viața ei. Unul din ele, e vindecarea de cancer, consumând lămâi bio macerate în miere. Acum câteva luni artista anunța că a început lupta cu cea mai cruntă boală, cancerul. Au urmat operații în țară și străinătate, cura naturistă cu lămâi,  iar în final veștile au fost bune: s-a vindecat.

Ca să sărbătorească cu adevărat vestea cea mare, Rona s-a măritat cu un DJ francez, la Starea Civilă din orașul francez Toulon. Printre invitații chemați de miri au putut participa și oameni necunoscuți care și-au dorit să le fie alături în ziua cea mare, evenimentul avțnd loc în octombrie anul trecut.


Accesează: