Evenimentul Zilei > Actualitate > CUPA DAVIS. România – Slovenia, 1-0. Marius Copil aduce prima victorie pentru „tricolori”
CUPA DAVIS. România – Slovenia, 1-0. Marius Copil aduce prima victorie pentru „tricolori”

CUPA DAVIS. România – Slovenia, 1-0. Marius Copil aduce prima victorie pentru „tricolori”

România înfruntă Slovenia, în acest weekend, la Arad, în primul tur al Grupei I, Zona Euro-Africană. Astăzi, Marius Copil câștigat primul duel al întâlnirii, în minimum de seturi.

România conduce Slovenia cu 1-0, la general, grație victoriei lui Marius Copil (locul 202 ATP) în fața lui Blaz Rola (160 ATP), cu scorul de 7-5, 6-3, 7-6(5). Confruntarea din Cupa Davis are loc în Sala Sporturilor din Arad, însă în timpul meciului disputat de Copil a avut loc un episod rușinos.
 Atât jucătorul român, cât și cel sloven au fost afectați de faptul că unii spectatori fumau în sală, acest lucru fiind interzis de regulament. „Vă rugăm să nu mai fumaţi în sală! Fumul se propagă şi pe teren, iar jucătorii sunt deranjaţi din această cauză”, a fost anunțul auzit în boxele Sălii Sporturilor din Arad.

Revenind la meci, acum urmează cel de-al doilea duel din România și Slovenia, cel dintre Adrian Ungur (193 ATP) și Grega Zemlja (181 ATP).