Evenimentul Zilei > Actualitate > Cupa Davis promovează staţiunea Mamaia
Cupa Davis promovează staţiunea Mamaia

Cupa Davis promovează staţiunea Mamaia

Asociaţia Litoral-Delta Dunării a devenit sponsorul oficial al echipei de tenis a României pentru Cupa Davis, competiţie care se va desfăşura în perioada 17-19 iulie la Mamaia. Cupa Davis România-Slovacia va promova, astfel, staţiunea Mamaia.

Federaţia Română de Tenis, reprezentată de George Cosac şi Asociaţia Litoral- Delta Dunării, condusă de Corina Martin, au semnat un parteneriat prin care Mamaia a devenit sponsorul oficial al echipei de tenis a României pentru Cupa Davis, care va avea loc la Club Idu din staţiune. Din echipa României fac parte tenismanii Marius Copil, Adrian Ungur, Florin Mergea și Horia Tecău. Sumele alocate acestui eveniment sportiv de marcă provin din bugetul taxei de promovare aplicată tuturor agenţilor economici din staţiunea Mamaia şi colectată prin primăria Constanţa.

Fiind vorba de un eveniment internaţional “cu o vizibilitate foarte bună”, tricourile jucătorilor din echipa României vor fi inscripţionate cu logo-ul Mamaia Style. Potrivit Corinei Martin, "bannerele si roll-up-ul Mamaia Style vor fi prezente în locaţia evenimentului, broşurile de promovare a staţiunii şi a locurilor de distracţie din Mamaia vor fi distribuite la locul desfasurarii competitiei". Constănţeanul Horia Tecău, care este, de anul trecut, ambasadorul litoralului românesc, urmează să sosească, la Constanţa, împreună cu Florin Mergea.