Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu spune adevărul: „Mai bine mor”. Ce s-a schimbat în cazul Caracal?
Cumpănașu spune adevărul: „Mai bine mor”. Ce s-a schimbat în cazul Caracal?

Cumpănașu spune adevărul: „Mai bine mor”. Ce s-a schimbat în cazul Caracal?

Alexandru Cumpănașu, fostul candidat la prezidențiale, a declarat că nu se va lăsa până nu elucidează cazul nepoatei sale, Alexandra.

Chiar dacă nu a reușit ce a sperat la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu pare să meargă înainte, la fel de determinat, în privința cazului nepoatei sale, Alexandra Măceșanu.

Refuză să creadă că fata răpită la Caracal este moartă și spune că va lupta în continuare, ca să o vadă atât pe ea, cât și pe Luiza Melencu, înapoi acasă, scrie spynews.ro.

Aceste lucruri le-a transmis Alexandru Cumpănașu, pe rețelele de socializare, acolo unde a scris cuvinte la fel de tranșante cum ne-a obișnuit.

„Am fost audiați 10 ore în 2 zile. Am mai fost însoțiți de un „translator” și un investigator care a fost audiat separat”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: