Cumpănașu nu se lasă, vrea la Cotroceni. Îi cere audiență președintelui Iohannis

Cumpănașu nu se lasă, vrea la Cotroceni. Îi cere audiență președintelui Iohannis

Fost candidat în alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănaşu insistă să ajungă la Palatul Cotroceni.

Doar că, de data aceasta, îi solicită o audiență chiar preşedintelui reales Klaus Iohannis. În plus, informează RTV, Cumpănașu are pregătit şi o nouă plângere penală!

Alexandru Cumpănașu acuză că procurorul care a „păzit” poarta lui Gheorghe Dincă, deși Alexandra Măceșanu sunase de acolo la 112, spunând că a fost răpită, riscă să scape nepedepsit. CSM i-a permis să revină în activitate, fapt ce l-a determinat pe Cumpănaşu să depună încă o plângere împotriva procurorului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Procurorul Popescu a fost complice la această răpire, deocamdată. Sper că plângerea să nu fie trimisă tot la DIICOT pentru că am şti rezultatul dinainte. Motivul este decizia CSM de a-l repune pe acest individ în funcţie. Alexandra a sunat la 112 la 11.30, iar el a făcut confruntarea vocii la 10 seara. Să ne asigurăm că nu rămâne neanchetat”, cere fostul candidat la prezidențiale.

Pe de altă parte, Alexandru Cumpănaşu ridică în discuție chestiunea audienței la președintele Klaus Iohannis pe care familia (mama şi bunicul) Luizei Melencu a primit-o.

„Iohannis a invitat vineri la Cotroceni familia Melencu. Întrebare din partea famiiliei Măceșanu/ Cumpănașu: «De ce doar familia Melencu?». Ne abținem deocamdată de la comentarii și speculații. Așteptăm un răspuns din partea președintelui. Memoriul pentru întâlnire noi l-am depus acum 4 luni. Dacă aceasta este problema și s-a pierdut, mâine îl mai depunem încă o dată. Și noi așteptăm răspunsuri despre Alexandra”, întreabă Alexandru Cumpănaşu într-o postare pe Facebook.