Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu nu a mai rezistat! „ANORMALUL și NEBUNUL sunt EU”
Cumpănașu nu a mai rezistat! „ANORMALUL și NEBUNUL sunt EU”

Cumpănașu nu a mai rezistat! „ANORMALUL și NEBUNUL sunt EU”

Unchiul Alexanderei Măceșanu și fostul candidat la președinția României, Alexandru Cumpănașu, a declarat că va participa marți la protestul din fața clădirii DIICOT, protest organizat de familia Luizei Melencu în legătură cu tergiversarea Cazului Caracal.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Cumpănașu a scris că România este o țară pierdută, o țară vândută, violată și abuzată psihic în fiecare zi.

„România: o țară pierdută, o țară vândută, violată și abuzată psihic în fiecare zi. O țară cu care fiecare derbedeu ce deține o minimă funcție publică sau politică face ce vrea pentru că este prea slabă, prea lașă, șantajată, amenințată și resemnată pentru a se opune. Iar fiii și fiicele EI se nasc cu aceeași soartă și mentalitate.
Saltimbancii fac spectacol și sunt „modele” la TV, iar cei ce ar trebui să o protejeze sunt niște abuzatori și extremiști.

Mai am puțin și încep să cred și eu că în fapt ANORMALUL și NEBUNUL sunt EU.
Noroc că mai plec din țară și constat că sunt un cetățean NORMAL și decent. Altfel, treptat, m-aș integra perfect în AZILUL DE NEBUNI care este astăzi ROMÂNIA.
#oRomaniefaraviolenta #oRomaniefaraclanuri #112vreausatraiesc #oRomanieputernicasimoderna”, a scris Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: