Michael McGilvary, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat pentru că ar fi furat o mașină marca Maserati, în valoare de 150 000 de euro din Fort Lauderdale, Anglia. Bărbatul este acuzat că ar fi folosit o metodă inedită, împrumutând mașina de lux pentru a-i face un „test drive”(test de condus), pentru ca ulterior, să-i păcălească pe angajați și să fugă cu ea, potrivit Daily Mail.

Acesta a susținut în fața personalului care se ocupa cu vânzarea mașinilor că dorește să îi arate performanțele mașinii și prietenei sale.

Cu toate acestea, comerciantul britanic a realizat că a fost tras pe sfoară abia după ce un participant la târgul comercial auto din 2016, l-a observat pe bărbatul de 45 de ani într-un Maserati GranTurismo.

Acesta a fost arestat miercuri 22 februarie după ce a fost surprins într-un magazin Starbucks.

Potrivit poliției, McGilvary a sustras mașina după ce, în timpul test drive-ului, i-a dat jos din mașină pe cei doi angajați ai târgului de mașini, înainte de a-i arăta prietenei sale vehiculul.

După ce au trecut 30 de minute, vânzătorul auto s-a întors la reprezentanță pentru a informa că McGilvary a fugit cu mașina.

McGilvary a fost ușor de urmărit, iar acest lucru a fost posibil pentru că a predat permisul de conducere la dealer atunci când a luat inițial mașina.

Citește și: