Cum se îmbracă vedetele în sezonul rece? Cele mai importante ponturi

Cum se îmbracă vedetele în sezonul rece? Cele mai importante ponturi

Toamna și-a intrat bine în rol, iar sezonul rece ne face pe toți să ne gândim la noile articole din garderobă.Pontul sezonului: influența anilor '70 își face simțită prezența în moda pentru toamnă iarnă. Vom acorda o atenție deosebită ținutelor elegante și accesoriilor rafinate.

Recent a avut loc lansarea colecției toamnă-iarnă STEFANEL 2015/16, acesta fiind unul dintre evenimentele importante din an.Dress-code-ul evenimentului a fost stilul italian, iar aparițiile vedetelor te pot inspira pentru a avea un look corect și de invidiat la sfârșitul acestui an.

Alina Eremia este una dintre cele mai căutate artiste din tânăra generație, iar ea a mizat pe o combinație de verde cu negru. Vedeta care a strâns peste 6 milioane de vizualizări la cel mai recent single, a avut o apariție care nu a putut fi trecută cu vederea. O ținută corectă trebuie purtată cu încredere, eleganță și un zâmbet larg. Aceste ingrediente nu i-au lipsit artistei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un eveniment care se respectă are o listă de invitați impresionantă, iar lansarea colecției Stefanel nu a fost o excepție, iată doar câteva nume care au răspuns prezent la acest eveniment: Andreea Esca, Andreea Raicu care a asortat negru cu alb, Alexia Talavutis a strălucit în culoarea galben, Ioana Blaj a purtat o salopetă elegantă neagră, Corina Caragea a avut un look special alegând culoarea albastră, Ilinca Vandici a ales negrul, Sore Mihalache sau Anca Serea au ieșit în evidență prin ținute stylish.

 

VEZI MAI MULTE ȚINUTE ALE VEDETELOR ÎN ZONA DE TINERET. CLICK AICI