Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum se îmbracă vedetele în sezonul rece? Cele mai importante ponturi
Cum se îmbracă vedetele în sezonul rece? Cele mai importante ponturi

Cum se îmbracă vedetele în sezonul rece? Cele mai importante ponturi

Toamna și-a intrat bine în rol, iar sezonul rece ne face pe toți să ne gândim la noile articole din garderobă.Pontul sezonului: influența anilor '70 își face simțită prezența în moda pentru toamnă iarnă. Vom acorda o atenție deosebită ținutelor elegante și accesoriilor rafinate.

Recent a avut loc lansarea colecției toamnă-iarnă STEFANEL 2015/16, acesta fiind unul dintre evenimentele importante din an.Dress-code-ul evenimentului a fost stilul italian, iar aparițiile vedetelor te pot inspira pentru a avea un look corect și de invidiat la sfârșitul acestui an.

Alina Eremia este una dintre cele mai căutate artiste din tânăra generație, iar ea a mizat pe o combinație de verde cu negru. Vedeta care a strâns peste 6 milioane de vizualizări la cel mai recent single, a avut o apariție care nu a putut fi trecută cu vederea. O ținută corectă trebuie purtată cu încredere, eleganță și un zâmbet larg. Aceste ingrediente nu i-au lipsit artistei.

Un eveniment care se respectă are o listă de invitați impresionantă, iar lansarea colecției Stefanel nu a fost o excepție, iată doar câteva nume care au răspuns prezent la acest eveniment: Andreea EscaAndreea Raicu care a asortat negru cu alb, Alexia Talavutis a strălucit în culoarea galben, Ioana Blaj a purtat o salopetă elegantă neagră, Corina Caragea a avut un look special alegând culoarea albastră, Ilinca Vandici a ales negrul, Sore Mihalache sau Anca Serea au ieșit în evidență prin ținute stylish.

 

VEZI MAI MULTE ȚINUTE ALE VEDETELOR ÎN ZONA DE TINERET. CLICK AICI