Evenimentul Zilei > Monden > Cum scăpa Lidia Buble de stres. Răzvan Simion a făcut-o să apeleze la gesturi șocante
Cum scăpa Lidia Buble de stres. Răzvan Simion a făcut-o să apeleze la gesturi șocante

Cum scăpa Lidia Buble de stres. Răzvan Simion a făcut-o să apeleze la gesturi șocante

Lidia Buble a făcut dezvăluiri uimitoare în cadrul emisiuni prezentate de Teo Trandafir. Despărțirea de Răzvan Simion a creat numeroase controverse în presă și în mediul online.

S-au făcut speculații atât despre motivele separării lor, cât și despre posibile noi iubiri. Viața amoroasă a artistei este încă pe buzele tuturor.

Lidia Buble a venit la Teo Show să își promoveze noua piesă, „Intens”. Artista a făcut dezvăluiri șocante, lăsându-i pe telespectatori cu gurile căscate. Ea a povestit cum reușea să se calmeze după o ceartă cu iubitul.

„Altă ceartă drumuri să despartă/ Nicio punte între noi/ Și mă scufund sub apă, apă/ Să nu te mai aud niciodată, dată/ Nu poți țipa cât pot sta eu sub apă, apă”, cântă Lidia Buble în una dintre piesele ei.

Se pare că versurile din melodia „Sub apă” nu au fost doar o fabulă inspirată. Lidia Buble a mărturisit că atunci când avea o ceartă cu Răzvan Simion, se închidea în baie și își băga capul sub apă!

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.