Mirtha Sosa este una dintre cele mai înfocate fane ale echipei Real Madrid. După ce formația sa favorită a câștigat titlu în Spania, tânăra s-a dezbrăcat complet și a postat pe Twitter o imagine pentru a sărbători. 

Tânăra este fotomodel și s-a născut Paraguay, însă e fană înfocată a Realului și ține cu Cristiano Ronaldo, starul portughez fiind jucătorul ei preferat. Real Madrid este noua campioană din La Liga a sezonului 2016 – 2017, după ce a învins-o în deplasare cu scorul de 2-0 pe Malaga. La revenirea în Madrid, ”galacticii” au sărbătorit titlul alături de fani în ”Plaza de Cibeles” din centrul orașului.

După o pauză de cinci ani, Ronaldo și compania sunt din nou campioni în La Liga. Sezonul superb demonstrat de Real a fost încununat duminică seară cu al 33-lea titlu din istorie.

Încă din minutul 2, Ronaldo a deschis scorul, pentru ca după zece minute de la reluarea jocului, Benzema să dubleze avantajul ”galacticilor”, iar la Madrid a început fiesta. Fanii ”Los blancos” s-au adunat în ”Plaza de Cibeles”, din centrul Madridului, pentru a sărbători cel de-al 33-lea titlu (record absolut) din istorie. Zidane, Cristiano Ronaldo, Ramos și compania s-au alăturat și ei petrecerii ”blanco”, după zborul de la Malaga spre capitala Spaniei.