Piesa pleacă de la ideea că e posibil să stai cu un om o viaţă în casă şi să nu-l cunoşti deloc. Mă bucur că am putut să fac un aşa videoclip, pentru una dintre piesele la care ţin cel mai mult”, a spus Cabron. „Melodia nu este neapărat despre o relaţie bărbat- femeie, în care femeia greşeşte. O poţi vedea şi interpreta din orice unghi. Te poţi duce şi în filmul acela în care doi prieteni se trădează unul pe celălalt. De aceea, m-am gândit să fac o piesă cu subiectul asta, pentru că de obicei nu ştii cu cine stai la masă. Iniţial eram doar eu pe piesă şi m-am gândit că refrenul i se potriveşte lui Ştefan Bănică şi doar lui, dintre artiştii de la noi. Şi astfel s-au legat lucrurile. A venit, a tras refrenul şi am făcut piesă”, a povestit Cabron pentru EVZ.

14 ore de filmări

Ştefan Bănică nu a fost greu de convins. „A ascultat piesa, i-a plăcut mult şi a acceptat din prima”, a adăugat Cabron. „Videoclipul l-am filmat la Buftea, cu Iulian Moga, şi a durat vreo 14 ore”, mai spune rapperul.

„Mi-a plăcut de la bun început propunerea lui Cabron. I-am sugerat lui Cabron să dăm şi câteva accente de blues prin chitară, pentru că mi se pare foarte interesantă combinaţia între blues şi hiphop”, a povestit Ştefan Bănică.