Mariana Udreanu:  „Cu Alexandra sunt prietenă din copilărie. Am fost amândouă la grădiniţă. Am fost în aceeaşi clasă în gimnaziu. De aproape opt ani eram împreună la dansuri. Am mers amândouă la acelaşi liceu în Caracal, dar eram în clase diferite. Vorbeam foarte des, chiar şi cu o seară înainte de a fi răpită. Noi avem un grup de whatsapp unde discutăm diverse chestiuni”, a declarat prietena Alexandrei.
„Marţi, Alexandra era bine. Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal. Erau împreună de ceva timp, cred că de aproape un an. El nu este din Caracal, stă înt-un sat apropiat de noi, în Reşca, dar în ziua când Alexandra a dispărut amândoi aveau treabă în Caracal şi urmau să se întâlnească acolo. Alexandra a plecat la ora 9.30-10.00 şi atunci nu era nici un microbuz. De obicei, în vacanţă sunt puţine microbuze. Unul dimineaţa la 5 şi altul la ora 7.15. Aşa a ajuns să ia ocazia. Prietenul ei a aşteptat-o două-trei ore, dar nu a mai ajuns la întâlnirea cu el. Am început să sunăm şi noi, şi el, dar avea telefonul închis“, a mărturisit Marina.
„Eu am mers cu ocazia chiar şi în timpul anului şcolar pentru că microbuzul pleca la ora 12.00 şi cursurile începeau la 14.00. Trebuia să stau aproape două ore singură prin curtea şcolii. Sunt tot din Dobrosloveni şi cred că, spre deosebire de Alexandra, am avut mai mult noroc pentru că nu stau la strada principală în comună. Alexandra stătea la principală şi acolo veneau mulţi de la Slatina care luau la ocazie. Eu plecam la ocazie cu cei care veneau din satele apropiate. Mulţi îl cunoşteau pe tata. Şi, de obicei, preferam să merg cu oameni în vârstă pentru că erau de încredere. Acum, după acest caz, nu voi mai merge cu ocazia“, a mai spus Marina Udeanu,  potrivit GdS.

Te-ar putea interesa și: