Evenimentul Zilei > Social > Cum poți să călătorești gratuit cu avionul la clasa întâi? Ponturi de la o stewardesă!
Cum poți să călătorești gratuit cu avionul la clasa întâi? Ponturi de la o stewardesă!

Cum poți să călătorești gratuit cu avionul la clasa întâi? Ponturi de la o stewardesă!

O stewardesă a mărturisit care este secretul pentru o călătorie gratuită la clasa întâi. Amabilitatea și bunele maniere sunt doar câteva dintre trucurile care ajută.

Oamenii își doresc un loc confortabil atunci când zboară cu avionul. O stewardesă a povestit că nu este așa de greu să te muți la clasa întâi dacă apelezi la unele trucuri. Aceasta a mărturisit că amabilitatea face minuni.

Care sunt secretele unui zbor gratuit?

Însoțitoarea de zbor, Helena Afroughi a declarat că orice om poate să zboare la clasa întâi pe gratis dacă vorbește frumos cu echipajul.

„Poți să vii să vorbești puțin cu noi. Nu prea mult decât dacă conversația o cere, pentru că am avut pasageri care vorbesc enorm. Și după aceea, întreabă. Dacă întrebi cu amabilitate, este rar ca o echipă să spună nu.”, a precizat Helena, pentru The Express.

Aceasta a mai povestit că pasagerii își pot muta locul dacă fac complimente echipajului sau le oferă mici atenții. Stewardesa a mărturisit că devine mai îngăduitoare dacă primește ciocolată.

“Ceea ce funcționează întotdeauna este atunci când oamenii aduc echipajului niște dulciuri, ciocolată sau orice altceva. Și stau puțin.Oamenii o fac în semn de mulțumire, dar am văzut asta mai mult la oamenii care au rude în echipa avionului, așa că ei apreciază mai mult echipajul”. a declarat Helena.

Când nu funcționează aceste trucuri?

Însoțitoarea de zbor a ținut să precizeze că aceste trucuri nu funcționează la orice companie aeriană, fiecare firma având regulile ei. O altă problemă este echipajul neprietenos sau stewardesele noi care sunt speriate.

„Ar fi dificil pentru un nou membru al echipajului de cabină să spună da, pentru că se teme de consecințe, dar, în general, când ești de ceva vreme în compania aeriană, știi că este în regulă să faci asta”, a mai spus aceasta.

„Companiile aeriene au propriile reguli cu privire la cadouri, dar nu strică să întrebi, nu se știe niciodată”, a continuat stewardesa.

Prețuri mici pentru vacanțe de neuitat

Însoțitoarea de zbor a mai dat un pont! Aceasta a mărturisit că zborurile dus-întors sunt mai costitisoare și a precizat că este indicat să le cumperi separat.

Cookie-urile din browser trebuie să fie șterse pentru că calculatorul tău memorează paginile prin care navighezi și, în momentul în care cauți zboruri, paginile companiilor aeriene stiu că ești pe cale să cumperi pachete pentru vacanță și măresc prețurile.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: