Evenimentul Zilei > Politica > Cum își camufl ează Niky Scorpion întâlnirile politice
Cum își camufl ează Niky Scorpion întâlnirile politice

Cum își camufl ează Niky Scorpion întâlnirile politice

Eliberat pe 27 aprilie din arest şi cercetat sub control judiciar, fiind acuzat că a deturnat fonduri europene şi spălare de bani, deputatul Nicolae Păun (alias „Niky Scorpion”) încearcă să reorganizeze Partida Romilor Pro-Europa.

Potrivit surselor EVZ, el este îngrijorat de o întoarcere în arest, motiv pentru care mimează dezinteresul politic. Deputatul îşi coordonează liderii fideli prin intermediul unor interpuşi, pe care îi primeşte „la audienţă” în incinta complexului comercial Niky Scorpion, condus de Păun şi de rudele sale. Conform surselor EVZ, temându-se că ar putea fi victima unor paparazzi, Păun îşi petrece majoritatea timpului în vila familiei, unde nu primeşte vizite. Când dă curs întâlnirilor politice sau comerciale, el şi-a mandatat şoferul să aleagă scurtături între blocuri şi să parcheze în spatele complexului său.

S-a întâlnit cu Vanghelie

Păun a avut trei întrevederi politice directe. Luni, el s-a întâlnit cu Marian Vanghelie. Potrivit surselor EVZ, deputatul i-a transmis acestuia că nu îl va susţine în lupta pentru Primăria Sectorului 5, întrucât amândoi se află în vizorul DNA, iar o atare înfrăţire nu poate avea „urmări bune”. Păun s-a întâlnit de două ori şi cu actualul şef al Partidei, Gheorghe Răducanu (poreclit „Candianu”). Miza sa este impunerea unor rude şi fideli în funcţiile- cheie ale Partidei. Cei doi sunt prieteni de la începutul anilor ,90. Rolul său este de a asigura continuitatea lui Păun.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: