Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată mânăstirea la care s-a dus Iulia Ionescu, fata dată dispărută: ”Nu avem nici curent electric” /FOTO /VIDEO
Cum arată mânăstirea la care s-a dus Iulia Ionescu, fata dată dispărută: ”Nu avem nici curent electric” /FOTO /VIDEO

Cum arată mânăstirea la care s-a dus Iulia Ionescu, fata dată dispărută: ”Nu avem nici curent electric” /FOTO /VIDEO

Iulia Ionescu a pus pe jar autorităţile, dar şi familia când a ales să se retragă la mânăstire fără să spună cuiva. Ea a dormit două nopţi la Mânăstirea Agapia şi una la Mânăstirea Sihăstria Rarăului din judeţul Suceava. La început, preoţii au negat faptul că fata a trecut prin lăcaşurile sfinte.

Pe 12 februarie, toată România se ruga pentru Iulia Ionescu, fata de 15 ani, elevă în clasa a IX-a la Colegiul ”Sfântul Sava”. Tânăra dispăruse fără urmă. Nimeni nu se gândea că este vorba de o fugă, ci de o răpire.

 • Citiți și articolul: Secret total despre locul unde a stat ascunsă Iulia

Vezi GALERIE FOTO cu Mânăstirea Sihăstria Rarăului
Adolescenta a ales să se  retragă la mânăstire, căci presimţea un pericol. Iulia îi spunea mereu duhovnicului său că urmează să vină Apocalipsa. Şi-a vândut telefonul, un Iphone, s-a urcat într-un autobuz cu ruta Bucureşti –  Târgu-Neamţ.

Vineri, Iulia Ionescu a ajuns la Mânăstirea Sihăstria Rarăului din judeţul Suceava. Ea a poposit în noaptea 14 spre 15 februarie. Stareţul mânăstirii, Ioan Larion Neagoe, a negat, în primă fază, că fata ar fi la ei, însă, în cele din urmă a recunoscut.<iframe src="//www.youtube.com/embed/TwxG3k9o2H4" frameborder="0" height="315" width="620"></iframe>
Mânăstirea Sihăstria Rarăului este construită în timpul Domniei lui Petru Rareş şi reactivată cu Binecuvintarea PreaFericitului Patriarh Teoctist şi a Arhiepiscopului Sucevei şi Radautiului Inaltul Pimen!
Mânăstirea se află la în vârf de munte, la cota 1000. Stareţul Ioan a mărturisit pe un blog ortodox că în lăcaşul sfânt nu există curent electric.

"Da, cred că suntem singura mănăstire din ţară care nu are curent electric şi nici o şosea în apropiere favorabilă circulaţiei. La început aveam lămpi cu gaz, lumânări, aşa iluminam. Era greu, ne-am nevoit permanent. Am insistat să ne pună curent electric dar nu au fost bani. Ne-a donat cineva un grup electrogen care ne-a folosit şi la construcţie şi la pictură. Dar e costisitor … şi totuşi Dumnezeu ne ajută mereu! Îi mulţumesc pentru toate! Tot ce s-a făcut aici, a fost făcut de Domnul şi Maica Domnului." – a declarat stareţul Ioan Larion Neagoe, pentru mânăstireasihăstriararâuluiblogspot.ro

Manastirea Sihăstria Rarăului

20 vieţuitori, viaţa de obşte
Hram: Inălţarea Domnului, Acoperamantul Maicii Domnului
Acces: din Campulung din centru, spre Cabana Rarău, pe str. Izvorul Alb, 7,5 km
Cazare: 150 locuri
Adresa: str. Izvorul Alb, nr. 160, Campulung Moldovenesc, 725100, jud. Suceava.

Cazarea şi masa sunt gratuite la Manastirea Sihăstria Rarău. Masa se serveste după Sfanta Liturhgie(dimineata) şi a doua masa seara.
Parintele Ioan spune: "Măcar de o grijă să-i scăpăm: de mâncare şi cazare.  Să vină oamenii la mânăstire fără grijă, că au ce mânca şi au unde să doarmă".
Alte știri despre acest caz:

 • Tatăl elevei care a dispărut în Bucureşti: „I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa"
 • Reconstituirea traseului fetei de 15 ani care a dspărut miercuri în Bucureşti
 • Patriarhia Română: Iulia Ionescu nu a fost la o mănăstire din Suceava. Tânăra a ajuns acasă
 • PRIMA DECLARAŢIE A DUHOVNICULUI a adolescentei dispărute! Ce a spus preotul despre Iulia Ionescu – VIDEO
 • ELEVA DISPĂRUTĂ a fost GĂSITĂ, într-un tren ce venea de la Suceava. Șeful Poliției Române: "Nu a fost victima niciunei infracțiuni"

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

 • BOIERIE pe AJUTOARE SOCIALE. Român în ANGLIA: "E ca şi cum ai găsi un sac cu bani pe marginea drumului"
 • Simona Halep a evoluat FABULOS şi a învins la Doha! Ea va urca încă un loc în ierarhia mondială
 • SEDINȚA PNL s-a ÎNCHEIAT. Iohannis și Antonescu au mandat de a susţine "cu feritate" respectarea protocolului USL, semnat în 2012

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

 • SECRETUL TRUPEI ABBA. Dezvăluirea a fost făcută după 40 de ani de la înfiinţarea formaţiei | GALERIE FOTO
 • ULTIMELE POZE ale unor persoane celebre. Cum arătau Steve Jobs sau Lenin înainte să moară| GALERIE FOTO
 • SITUAȚIE JENANTĂ pentru Andreea Marin. ZÂNA a renunţat la emisiunea de la TVR
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: