Cum arată mânăstirea la care s-a dus Iulia Ionescu, fata dată dispărută: ”Nu avem nici curent electric” /FOTO /VIDEO

Cum arată mânăstirea la care s-a dus Iulia Ionescu, fata dată dispărută: ”Nu avem nici curent electric” /FOTO /VIDEO

Iulia Ionescu a pus pe jar autorităţile, dar şi familia când a ales să se retragă la mânăstire fără să spună cuiva. Ea a dormit două nopţi la Mânăstirea Agapia şi una la Mânăstirea Sihăstria Rarăului din judeţul Suceava. La început, preoţii au negat faptul că fata a trecut prin lăcaşurile sfinte.

Pe 12 februarie, toată România se ruga pentru Iulia Ionescu, fata de 15 ani, elevă în clasa a IX-a la Colegiul ”Sfântul Sava”. Tânăra dispăruse fără urmă. Nimeni nu se gândea că este vorba de o fugă, ci de o răpire.

  • Citiți și articolul: Secret total despre locul unde a stat ascunsă Iulia

Vezi GALERIE FOTO cu Mânăstirea Sihăstria Rarăului Adolescenta a ales să se  retragă la mânăstire, căci presimţea un pericol. Iulia îi spunea mereu duhovnicului său că urmează să vină Apocalipsa. Şi-a vândut telefonul, un Iphone, s-a urcat într-un autobuz cu ruta Bucureşti -  Târgu-Neamţ.

Vineri, Iulia Ionescu a ajuns la Mânăstirea Sihăstria Rarăului din judeţul Suceava. Ea a poposit în noaptea 14 spre 15 februarie. Stareţul mânăstirii, Ioan Larion Neagoe, a negat, în primă fază, că fata ar fi la ei, însă, în cele din urmă a recunoscut.<iframe src="//www.youtube.com/embed/TwxG3k9o2H4" frameborder="0" height="315" width="620"></iframe> Mânăstirea Sihăstria Rarăului este construită în timpul Domniei lui Petru Rareş şi reactivată cu Binecuvintarea PreaFericitului Patriarh Teoctist şi a Arhiepiscopului Sucevei şi Radautiului Inaltul Pimen! Mânăstirea se află la în vârf de munte, la cota 1000. Stareţul Ioan a mărturisit pe un blog ortodox că în lăcaşul sfânt nu există curent electric. "Da, cred că suntem singura mănăstire din ţară care nu are curent electric şi nici o şosea în apropiere favorabilă circulaţiei. La început aveam lămpi cu gaz, lumânări, aşa iluminam. Era greu, ne-am nevoit permanent. Am insistat să ne pună curent electric dar nu au fost bani. Ne-a donat cineva un grup electrogen care ne-a folosit şi la construcţie şi la pictură. Dar e costisitor … şi totuşi Dumnezeu ne ajută mereu! Îi mulţumesc pentru toate! Tot ce s-a făcut aici, a fost făcut de Domnul şi Maica Domnului." - a declarat stareţul Ioan Larion Neagoe, pentru mânăstireasihăstriararâuluiblogspot.ro

Manastirea Sihăstria Rarăului

20 vieţuitori, viaţa de obşte Hram: Inălţarea Domnului, Acoperamantul Maicii Domnului Acces: din Campulung din centru, spre Cabana Rarău, pe str. Izvorul Alb, 7,5 km Cazare: 150 locuri Adresa: str. Izvorul Alb, nr. 160, Campulung Moldovenesc, 725100, jud. Suceava.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cazarea şi masa sunt gratuite la Manastirea Sihăstria Rarău. Masa se serveste după Sfanta Liturhgie(dimineata) şi a doua masa seara. Parintele Ioan spune: "Măcar de o grijă să-i scăpăm: de mâncare şi cazare.  Să vină oamenii la mânăstire fără grijă, că au ce mânca şi au unde să doarmă". Alte știri despre acest caz:

  • Tatăl elevei care a dispărut în Bucureşti: „I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa"
  • Reconstituirea traseului fetei de 15 ani care a dspărut miercuri în Bucureşti
  • Patriarhia Română: Iulia Ionescu nu a fost la o mănăstire din Suceava. Tânăra a ajuns acasă
  • PRIMA DECLARAŢIE A DUHOVNICULUI a adolescentei dispărute! Ce a spus preotul despre Iulia Ionescu - VIDEO
  • ELEVA DISPĂRUTĂ a fost GĂSITĂ, într-un tren ce venea de la Suceava. Șeful Poliției Române: "Nu a fost victima niciunei infracțiuni"

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • BOIERIE pe AJUTOARE SOCIALE. Român în ANGLIA: "E ca şi cum ai găsi un sac cu bani pe marginea drumului"
  • Simona Halep a evoluat FABULOS şi a învins la Doha! Ea va urca încă un loc în ierarhia mondială
  • SEDINȚA PNL s-a ÎNCHEIAT. Iohannis și Antonescu au mandat de a susţine "cu feritate" respectarea protocolului USL, semnat în 2012

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • SECRETUL TRUPEI ABBA. Dezvăluirea a fost făcută după 40 de ani de la înfiinţarea formaţiei | GALERIE FOTO
  • ULTIMELE POZE ale unor persoane celebre. Cum arătau Steve Jobs sau Lenin înainte să moară| GALERIE FOTO
  • SITUAȚIE JENANTĂ pentru Andreea Marin. ZÂNA a renunţat la emisiunea de la TVR