Diva latino a împlinit ieri 50 de ani, pe care i-a sărbătorit cu mare fast. Jennifer a schimbat prefixul și trăiește una din cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Cântăreața s-a logodit recent cu iubitul său, Alex Rodriguez, cel care i-a făcut cel mai frumos cadou de ziua sa.

Este vorba despre un mesaj postat pe rețeaua de socializare Instagram, în care Arod o felicită pe JLo pentru aniversare. Fostul sportiv a realizat un colaj video cu cele mai frumoase momente din viața lor, alături de copiii săi și ai cântăreței, însoțit de un mesaj emoționant:

„De când suntem împreună, simt că este ziua mea în fiecare zi. Ești cel mai bun partener de cuplu, cea mai bună fiică, cea mai bună mama, cel mai bun artistă și te iubim!”.

Alături de frumosul mesaj, i-a oferit logodnicei sale și un cadou deosebit, o mașină superbă estimată la 140 000 de dolari.

Cuplul a petrecut pe cinste în cursul serii de ieri, alături de familie și prieteni în Miami, la reședința Gloriei și a lui Emilio Estefan. Alături de ei, printre invitați, s-au numărat și alte nume cunoscute din showbiz: DJ Khaled și Ashanti, rapperul Fat Joe și mulți alții, potrivit publicației eonline.com