Evenimentul Zilei > Monden > Cum arăta în urmă cu 20 de ani Connect-R
Cum arăta în urmă cu 20 de ani Connect-R

Cum arăta în urmă cu 20 de ani Connect-R

Mulți artiști ascund pozele de la începutul carierelor lor, căci vremurile și trend-urile s-au schimbat. Celebritățile se laudă cu poze care mai de care mai editate și în ipostaze care să îi avantajeze. Puțini sunt cei care au curajul să se arate fără filtru, așa cum erau la începutul carierei.

Cum arăta în urmă cu 20 de ani Connect-R

Un artist celebru a publicat câteva poze care îl înfățișează în urmă cu peste 20 de ani, pe vremea când era la începutul carierei. Connect-R și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu imagini de la începutul anilor 2000, când abia își trăia începuturile în muzică.  Acesta apare îmbrăcat modest și fără tatuajele care acum îi acoperă corpul.

Internauții au apreciat nostalgia lui Connect-R, dar și asumarea acestuia. Printre cei care au comentat se află și Deliric, care a promis și el câteva poze “din arhivă”. “Te-ai dus frumos pe memory lane (n.r. drumul amintirilor). Tre’ să caut în arhiva de poze. Am câteva bombe!”, a scris artistul.

Cum arăta în urmă cu 20 de ani Connect-R. Vindea ziare ca să facă bani

Puțini sunt cei care știu de începuturile modeste ale artistului. Acesta vindea ziare în intersecții la începuturile carierei sale și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

„Și la 6 și un pic eram în intersecție. Mă duceam la chioșc și îmi luam un pachet de țigări și o cafea, pe datorie, până la ora 10:00, că adunam (bani) din ziarele vândute.

Rămâneam cu 30 de lei pe zi, cât să merg la fast food să îmi iau un burger, un suc, cât să stau de discuții cu rapperi”, povestește Connect-R.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete